ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ! ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ: 3-2 PLAY OFFS ΑΝΟΔΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα σε μια αναμέτρηση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ντέρμπυ, έχασε από την ομάδα της Αργυρούπολης με 3-2 σετ. Ο αγώνας όπως αναμένονταν ήταν συναρπαστικός με μεγάλες διακυμάνσεις και ανατροπές στο σκορ με τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος όπως αποδείχθηκε από άλλη μια σπουδαία αγωνιστική αναμέτρηση.

Η γυναικεία ομάδα του Μίλωνα μπήκε μπροστά στα σετ κερδίζοντας το πρώτο αλλά η ομάδα της Αργυρούπολης αυξάνοντας διαρκώς την απόδοσή της μετά από μεγάλη μάχη αλλά και πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του Μίλωνα, κέρδισε το δεύτερο σετ. Η ίδια κατάσταση παρουσιάστηκε και στο τρίτο σετ στο οποίο η ομάδα της Αργυρούπολης επικράτησε εκ νέου παίρνοντας το προβάδισμα. Στο τέταρτο σετ, η γυναικεία ομάδα μπήκε αποφασισμένη από την αρχή να το κερδίσει και να οδηγήσει το δεύτερο τελικό στη διαδικασία του tie-break όπως και έγινε επικρατώντας εύκολα. Στο πέμπτο σετ έγινε δυστυχώς για τη γυναικεία ομάδα του Μίλωνα η μεγάλη ανατροπή από την ομάδα της Αργυρούπολης.

Ενώ προηγούνταν με 9-13, μια σειρά από λάθη αλλά και κακές επιλογές επέτρεψε στην ομάδα της Αργυρούπολης η οποία αγωνίστηκε με πάθος και πίστη μέχρι το τέλος “να γυρίσει” το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι ο Μίλωνας είχε δύο match ball, να πάρει τη νίκη στο finale της αναμέτρησης αφήνοντας μια πικρή αίσθηση στις αθλήτριες και τους φίλους της ομάδας που παρακολούθησαν αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

Τα σετ: 0-1 (18-25), 1-1 (31-29), 2-1 (25-23), 2-2 (13-25), 3-2 (18-16)

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι των τελικών των play offs του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου στις 20.00 στη Νέα Σμύρνη και ο νικητής θα πάρει τον τίτλο και την άνοδο στην επόμενη Εθνική κατηγορία (Preleague).

ΟΛΟΙ οι φίλοι του Μίλωνα θα δώσουν ΒΡΟΝΤΕΡΟ παρών στο μεγάλο αυτό αγώνα σε μια ιστορική στιγμή για το γυναικείο βόλει του συλλόγου αναμένοντας τη νίκη που θα φέρει τη γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα στην Preleague. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια του Μίλωνα.

#milonvolleyball #aonsmilon ⚫️🟢