ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΙΛΩΝ: 3-0

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Δίκαιη ήττα από τον πρωτοπόρο και φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ολυμπιακό με 3-0 σετ. Παρά το καλό ξεκίνημα και την “κόντρα” στα επόμενα σετ, η ομάδα του Μίλωνα δεν κατάφερε να διεκδικήσει βαθμολογικά κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.

Τα σετ: 1-0 (25-16), 2-0 (25-22), 3-0 (26-24) Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μπράιν 8, Ανδρεάδης 4, Γιορντάνοφ 16, Μολίνα 9, Εφραιμίδης, , Χερ, Χανδρινός (λ), Δημητούλης, Μάρκου, Νανόπουλος 2, Στράτος.

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, νίκησε δίκαια. Έχουμε αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες, ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη. Έπαιξε πολύ σωστά. Η αναλογία χαμένα σερβίς με άσσους ήταν εκπληκτική και είναι περίεργο που φτάσαμε δύο σετ στον πόντο. Αυτό σημαίνει ότι κάναμε κάτι καλά. Κρατήσαμε χαμηλά τους δύο ακραίους του Ολυμπιακού στην επίθεση. Δίκαια ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Στον δεύτερο γύρο θέλουμε μία ανάλογη πορεία, είναι δύσκολος ο δρόμος με ενισχυμένες ομάδες. Δεν θα μας υποτιμήσει πλέον κανένος. Δεν κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι αλλά την επόμενη προπόνηση”.

Ο διαγώνιος του Μίλωνα, Μπόγιαν Γιορντάνοφ που βραβεύτηκε από τον Ολυμπιακό, δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν παίξαμε άσχημα, δείξαμε και σήμερα καλό πρόσωπο. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται, όπως είπε και ο κόουτς, πάμε βήμα βήμα και κοιτάμε μπροστά. Καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία. Μας περιμένει ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βράβευση από τον Ολυμπιακό. Εδώ είναι σαν το σπίτι μου και θα τους έχω πάντα στη καρδιά μου. Έχουμε παίξει με όλες τις ομάδες και θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί”.