Ευχαριστήριο στον Χρήστο Ραλλάκη από τους ανθρώπους του Μίλωνα.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση έβγαλαν οι άνθρωποι του Μίλωνα για την αποχώρηση του Χρήστου Ραλλάκη από την Ομάδα Μπάσκετ.

Η ανακοίνωση:

” Το Διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας του Μίλωνα αισθανόμαστε  την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον αθλητή Χρήστο Ραλλάκη για την πολύ μεγάλη του προσφορά στην φετεινή πορεία της Ομάδας. Ο Χρήστος εκτός από ένας πολύ καλός παίχτης, αποτελεί και έναν εξαιρετικό άνθρωπο, με αδαμάντινο χαρακτήρα που έδεσε με την οικογένεια του Μίλωνα σαν να ήταν στην Ομάδα χρόνια. Επαγγελματικές υποχρεώσεις ωραρίων δεν μας αφήνουν να συνεχίσουμε την συνεργασία, αλλά αυτό δεν μας αφαιρεί την δυνατότητα να είμαστε σε επαφή για μελλοντικές συνεργασίες. Χρήστο μας καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και πάνω από όλα υγεία !!!!!! ”

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Σακελλαρίδης δήλωσε απευθυνόμενος στον αθλητή :”Xρήστο μου καλή συνέχεια σε ότι κάνεις γιατί εισαι ενας υπέροχος άνθρωπος και είμαστε τυχεροί που βρέθηκες στον δρόμο μας !! Πάντα σε θεωρούμε μέλος της Μιλωνίτικης οικογένειας και είμαστε σίγουροι οτι θα ξαναβρεθούμε !! Σε ευχαριστω πολύ για όλα οσα μας πρόσφερες και μην νομιζεις ότι δεν θα σε παρακολουθούμε !! Να εισαι καλά λεβέντη μου και πάλι σε ευχαριστούμε !!!! “.

Ο προπονητής της Ομάδας Δημήτρης Αποσκίτης επίσης είπε στον Αθλητή: “Χρηστάρα μου ξέρεις πολύ καλά πόσο σε εκτιμώ, ……. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια τα επαγγελματικά μας ωράρια να βρεθούν. Σου εύχομαι τα καλύτερα και ο κλαμένος Χρήστος στο τελευταίο παιχνίδι στα αποδυτήρια, είναι ένα από τα μεγάλα σου προσόντα…… Θα σε παρακολουθώ όπως καταλαβαίνεις, και μια φορά Μιλωνίτης για πάντα Μιλωνίτης “.