Ευχάριστο διάλειμμα για την ομάδα των Προμίνι του Μίλωνα στο ταξιδάκι τους στην Αίγινα για τον αγώνα με τον Σαρωνικό.

 

Στις 24/3 και ώρα 9:30 η ομάδα προμινι του Μίλωνα αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι της Αίγινας για τον αγώνα με την ομάδα του Σαρωνικού στα πλαίσια του τουρνουά προμινι που διοργανώνει η ΕΣΚΑΝΑ. Η αποστολή της ομάδας αποτελούνταν από 18 παίχτες και τους γονείς τους.

Όσον αφορά την αγωνιστική πλευρά η ομάδα του Μίλωνα επικράτησε στο σκορ με ωραίο μπάσκετ,όμορφες συνεργασίες και ένα buzzer beater τρίποντο από το κέντρο στη λήξη του παιχνιδιού από τον Κατσωρη. Στο τέλος του παιχνιδιού οι 2 ομάδες φώναξαν μαζί και φωτογραφήθηκαν όλοι παρέα. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Σαρωνικού για την προσπάθεια της και τη συμμετοχή της.

Η μέρα μας στην Αίγινα όμως δεν τελείωσε εκεί..η ομάδα πήγε για φαγητό στην παραθαλάσσια ταβέρνα Στρατηγός και πέρασε καταπληκτικα. Οι γονείς και τα παιδια έκατσαν όλοι μαζί και εφαγαν και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.

Το παιχνίδι όμως είχε και συνέχεια διότι τα παιδιά είχαν φέρει μαγιό και εκαναν το 1ο τους μπάνιο σαν ομάδα!

Ο coach Λαμπράκης τόνισε πως ηταν μια πανέμορφη αποστολή, με άψογη συμπεριφορά από όλους και πως αυτή η εικόνα είναι αυτή που αρμόζει στο Μίλωνα. Ευχαριστούμε τον Ευκλείδη Παπαδόπουλο για τις χαμηλότερες τιμές που μας εξασφάλισε για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ εκ μέρους όλων στον Παρη Κατωμερη για τη διοργάνωση του τραπεζιού και της διασκέδασης. Πάρη σε ευχαριστούμε!!!