Επιστροφή στις νίκες για τις Κορασίδες Γ΄

ΑΟΝΣ Μίλων (Γ) – ΑΣ Περιστέρι (Γ) 3-0 (25-23, 25-17, 25-14)

Νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στο Περιστέρι για την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.

Τα κορίτσια της Coach Μυρτώ Νικολαΐδου ξεκίνησαν λίγο μουδιασμένα το πρώτο σετ και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκορ, αλλά με ψυχραιμία στις κρίσιμες φάσεις και αποφασιστικότητα έκαναν το 1-0 (25-23)

Το δεύτερο σετ ήταν ισορροπημένο μέχρι το 17-17 όπου τα κορίτσια του Μίλωνα παίρνοντας εύκολους πόντους από το σέρβις σημείωσαν το 2-0 (25-17).

Στο τρίτο σετ αν και βρέθηκαν πίσω με σκορ 5-11, τελικά μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού πίεσαν ασφυκτικά τις φιλοξενούμενες με το σέρβις, κάνοντας το 3-0 (25-14)

ΑΟΝΣ Μίλων (Coach Μυρτώ Νικολαΐδου, Έφορος Πέτρος Κίντος)

Αγωνίστηκαν, Πασαδόροι : Μαρίλια Διαμαντή, Χαρούλα Σιδηροπούλου. Ακραίες : Εύα Δημητρακοπούλου, Φαίδρα Τσιφρήκα, Νεφέλη Ηλιακοπούλου, Ρέα Ευγενίδη, Δανάη Κούτσια. Κεντρικές : Εύα Παπαδοπούλου, Φαίη Παναγοπούλου. Διαγώνιες : Μαριτίνα Κορκοντίνου, Παυλίνα Κίντου, Αφροδίτη Παυλοπούλου. Libero : Όλγα Καλαντζή, Μελίνα Πηλαδάκη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ευκλείδη Παπαδόπουλο για τη βοήθεια του στον πίνακα του σκορ, καθώς και τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο για τις όμορφες φωτογραφίες που μας προσφέρει.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στην Coach και καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.