Επανέναρξη λειτουργίας τμημάτων υποδομής Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις, Ποδοσφαίρου και Κολύμβησης

Μετά από δύο μήνες αναστολής κάθε αθλητικής δραστηριότητας, ο Μίλωνας ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομής μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδοσφαίρου και κολύμβησης  για αθλητές και αθλήτριες γεννημένους έως και 31/12/2007 (13 ετών και μεγαλύτερους). 
Ο σύλλογος λειτουργώντας πάντοτε με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια αθλητών και προπονητών, έχει ήδη λάβει κάθε σχετικό μέτρο όπως ορίζουν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Παράλληλα, υιοθετούμε  τις κατευθυντήριες οδηγίες των αθλητικών Ομοσπονδιών, ενώ οι Προπονητές μας είναι πλήρως ενημερωμένοι και έτοιμοι να εφαρμόσουν τα όσα προβλέπονται.
Ο Μίλωνας ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και αναλογιζόμενος τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, αποφάσισε οι συνδρομές των αθλητών για τους δύο μήνες που δεν λειτουργούσαν τα ανάλογα τμήματα να μην καταβληθούν.
Ωστόσο επειδή η αθλητική απραξία έχει επιφέρει κρίσιμο οικονομικό πλήγμα στον Σύλλογο καθώς οι υποχρεώσεις για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων μας είναι επιτακτικές, θα παρακαλούσαμε όσοι Γονείς έχουν προηγούμενες εκκρεμότητες με τις συνδρομές και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους να τις εξοφλήσουν ει δυνατόν άμεσα. 
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα των τμημάτων.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ