Επίσκεψη της Ανδρικής Ομάδας του Μίλωνα στο κέντρο προπόνησης του Νέου Προέδρου της επιτροπής του τμήματος Μπάσκετ Χρήστου Μαργέλη “AIGLI HEALTH CLUB”

 

Η Ανδρική Ομάδα του Μίλωνα επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο που διατηρεί στην περιοχή της Γλυφάδας, ο Χρήστος Μαργέλης με την σύζυγό του Λυδία Μαργέλη, το AIGLI HEALTH CLUB.

Σε μια πολύ όμορφη βραδυά, Ο Κος Μαργέλης δεξιώθηκε τους αθλητές μας και παρουσίασε το νέο του προπονητικό κέντρο, και τις δραστηριότητες του.

Στην παρουσίαση του πραγματικά πρωτοποριακού εγχειρήματος του ζεύγους Μαργέλη, ο Κος Μαργέλης τόνισε:

Tο Aigli Health Club αποτελείται από μία ομάδα δραστήριων επαγγελματιών, που παρέχουν υπηρεσίες σε συνανθρώπους που επιθυμούν να έχουν υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής κατά το αρχαίο γνωμικό “νους υγιής εν σώματι υγιές”. Παρέχουμε υπηρεσίες Γυμναστικής, Personal Training, Διατροφική Συμβουλευτική γενικά, αλλά πιο ειδικά και εάν το επιθυμείτε, στην ενδυνάμωση του οργανισμού μέσω απαραιτήτων συμπληρωμάτων διατροφής από ειδικό διατροφολόγο ειδικό επί των συμπληρωμάτων.

Επίπλέον, έχουμε τμήματα Pilates Mat & Pilates Reformer.

Oργανώνουμε ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης για κάψιμο λίπους – Fat Burning Training, μαζί με επιλεγμένους συνεργάτες – γυμναστές.

Προσφέρουμε ειδική φυσικοθεραπευτική αγωγή και εκγύμναση όσον αφορά τυχόν σωματικές ατέλειες, λ.χ. Oρθοσωμία αλλά και Aποκατάσταση Tραυματισμών.

Εξίσου σημαντικό κομμάτι των δραστηριοτήτων μας είναι και το λεμφικό μασάζ με βεντούζες, στο οποίο δίνουμε ειδική τιμή γνωριμίας 20 ευρώ για την πρώτη συνεδρία. Το λεμφικό μασάζ είναι πολύ αποτελεσματικό για το κάψιμο του λίπους και σε συνδυασμό με την ειδική λιποδιαλυτική γυμναστική Fat Burning Training, προσφέρει πράγματι θαυμαστά αποτελέσματα. Παράλληλα, παρέχουμε αθλητικό αλλά και θεραπευτικό μασάζ, εξίσου πολύ σημαντικά και αναζογωνητικά για τον σώμα και τον οργανισμό.

Όσον αφορά τους αθλητές υψηλού επιπέδου όλων των ηλικιών, ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, το Aigli Health Club, πάντοτε σε συνεργασία με τα σωματεία, προσφέρει τη δυνατότητα ασφαλούς ενδυνάμωσης, αύξησης της ταχυδύναμης και της αλτικότητας υποστηρίζοντας ότι αυτά πλέον δεν αποτελούν προνόμιο των λίγων και χαρισματικών “γεννημένων”, αθλητών, αλλά αυτών που ΘΕΛΟΥΝ να ζήσουν την Υπέρβαση των ορίων τους μέσα από συστηματική και πειθαρχημένη ζωή και προπόνηση.

Παράλληλα, με τη συμβουλευτική γονέων και αθλητών όσον αφορά τη συναισθηματική διαχείριση της επιτυχίας αλλά και της πρόσκαιρης αποτυχίας μαζί και την επίτευξη υψηλών ακαδημαικών και αθλητικών στόχων είτε στην Ελλάδα είτε στις Η.Π.Α., το Aigli Health Club αποσκοπεί στην διαμόρφωση της κουλτούρας του σπουδασμένου μαθητή – αθλητή, ενός ανθρώπου ανεξάρτητου και πετυχημένου, που θα είναι ωφέλιμος στην οικογένειά του αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Παράλληλα ενημέρωσε τους υπεύθυνους του Μίλωνα Κους Νικόλαο Κολλίντζα και Ντίνο Σίννη, ότι θα προσφέρει ειδκές τιμές για τους αθλητές του Συλλόγου μας, θέλοντας και εκείνος από την πλευρά του να συνεισφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο στην βελτίωση των αθλητών της Ομάδας, αλλά και στην επιστροφή της Ομάδας στα ένδοξα χρόνια του παρελθόντος.

Μετά την παρουσίαση ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Αποσκίτης, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του προπονητικού κέντρου του Κου Μαργέλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τώρα καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό των γονιών της Ομάδας, που σας έχουν ήδη επισκεφθεί για την βελτίωση των παιδιών τους”.

Τελειώνοντας ο Κος Μαργέλης δεσμεύτηκε για την αμέριστη βοήθεια που θα παρέχει στους αθλητές μας σε οποιαδήποτε ανάγκη τους που σχετίζεται με το αντικείμενο του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα τηλέφωνα των υπευθύνων θα είναι πάντα ανοιχτά για εκείνους.

Τόνισε επίσης την μεγάλη του αισιοδοξία για την πορεία του Μίλωνα στα επόμενα χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά “ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ………”

Τηλέφωνα επικοινωνίας του Κέντρου:

6977644778 κ. Μαργέλης Χρήστος,

6983913308 κ. Λυδία Μαργέλη