Επίσημη παρουσίαση των ομάδων ανδρών και γυναικών του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για τη σεζόν 2023-24

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου το τμήμα βόλει του Μίλωνα έγινε η επίσημη παρουσίαση των ομάδων ανδρών και γυναικών του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για τη σεζόν 2023-24.

Σε αυτή την εκδήλωση παρουσιάστηκε η ιστορία του τμήματος βόλει του ιστορικού συλλόγου της Νέας Σμύρνης καθώς ενώ έγιναν επίσης μια σειρά θεματικών βραβεύσεων ιστορικών στελεχών και πρόσφατων αγωνιστικών επιτυχιών των αναπτυξιακών ομάδων βόλει του Μίλων όπως και σημαντικών προσωπικοτήτων στο χώρο του Ελληνικού βόλει και των Χορηγών του τμήματος βόλει του Μίλωνα.

Το πρόγραμμα της αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης, περιλάμβανε τις ακόλουθες ενότητες:
1. Ιστορική αναδρομή a. Βραβεύσεις Πατέρα, Κεχρά, Μπελιγκράτη
2. Αφιέρωμα στην αντρική ομάδα βόλει – Παρουσίαση Roster 2023-2024
3. Bραβεύσεις Χορηγών αντρικής ομάδας a. Manessis Travel b. Τσινούκας
4. Αφιέρωμα στη γυναικεία ομάδα βόλει – Παρουσίαση Roster 2023-2024
5. Bραβεύσεις Χορηγών αντρικής ομάδας a. ETEKA
6. Βράβευση Πρωταθλήτριας ομάδας Παίδων Μίλωνα 2022-2023
7. Βράβευση προπονητή Χ. Ντόζη
8. Βράβευση Αλέξανδρου Νανόπουλου – Καλύτερος αθλητής Volley League κάτω των 20 ετών
9. Βράβευση διαιτητή Ν. Γεροθόδωρου
10. Αφιέρωμα – Βράβευση αθλητή Ηλία Λάππα (συμμετείχαν οι Βασίλης Κουρνέτας και Σωτήρης Πανταλέων)
11. Βράβευση Χορηγών a. Ξενοδοχειακή επιχείρηση Coral b. Επιχείρησης Gusto Raro c. Ξενοδοχειακός όμιλος επιχειρήσεων PT Hotelia Group d. Εταιρείας παροχής υπηρεσιών αθλητικής διοίκησης Elite Star Volley Academy e. Επιχείρηση αθλητικής ένδυσης Royal f. Εκπαιδευτήρια Σχολή Ξενόπουλου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος, ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Ταρνατώρος, ο νέος δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Γιώργος Κουτελάκης, εκπρόσωποι της διατησίας και πολλοί αθλητές και αθλήτρεις βόλει ενώ χαιρετσμό απεύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς.

Αναλυτική παρουσίαση των επί μέρους θεματικών ενοτήτων που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση θα ακολουθήσει τις προσεχείς ημέρες.

Την όμορφη εκδήλωση συντόνισαν ο Γιάννης Ράνιος και ο Βασίλης Τζώρτζης. Ευχόμαστε μια καλή αθλητική χρονιά με επιτυχίες !