Εκ νέου ενεργοποίηση του Συνδεσμου Φιλάθλων Μίλωνα, με ονομα SPARTAN MILON GATE 1 CLUB !!!!!!

“SPARTAN MILON GATE 1 CLUB !”

Αθλητές των υποδομών μας, μετά από αρκετά χρόνια, ένιωσαν την ανάγκη να επανεργοποιήσουν τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Μίλωνα μετά απο αρκετά χρόνια.

Έγινε μια συνάντηση  στα γραφεία του Συλλόγου, των μελών του νέου συνδέσμου, με τον Πρόεδρο της Ομάδας Κο Σακελλαρίδη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και προπονητές, και εκεί όχι μόνο συμφώνησαν απόλυτα στους στόχους του Συνδέσμου, αλλά όλα τα μέλη της Ομάδας διαβεβαίωσαν τα παιδιά ότι θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, και βοήθεια τους.

Ο Σύλλογος καλεί όλα τα παιδιά των υποδομών μας από όλα τα αθλήματα να συμμετέχουν σε αυτό το ωραίο ταξίδι, που σκοπό δεν θα έχει μόνο την ενίσχυση των Ομάδων μας, αλλά και την δημιουργία αθλητών που αγαπάνε την Ομάδα τους και τον αθλητισμό.

Διαβεβαιώνουμε επίσης τους γονείς ότι η Ομάδα θα αποτελέσει τον Θεματοφύλακα της διατήρησης της λειτουργίας του συνδέσμου σε πραγματικά αθλητικά πλαίσια, με στόχο ο SPARTAN MILON GATE 1 CLUB να αποτελέσει παράδειγμα σωστής λειτουργίας ενός συνδέσμου φιλάθλων.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί επίσης για όλους εμάς στον Μίλωνα έναν φόρο τιμής στην μνήμη του Φώντα του Λαπαρδά, ο οποίος ήταν η ψυχή του συνδέσμου στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, και ήταν κατά γενική ομολογία όλων των ανθρώπων που τον γνώρισαν, το απόλυτο παράδειγμα του ΑΓΝΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.