Εκτός έδρας νίκη, στην πρεμιέρα της Α2, για το πόλο

Επιτυχημένο ξεκίνημα για την ομάδα μας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2, αφού νίκησε εκτός έδρας τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης. Το τελικό 7-10 ήταν δίκαιο και αφήνει ελπίδες για μια καλή συνέχεια.

Ο αγώνας

Η ομάδα του Μιχάλη Ξανθόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο την κόντρα, βρέθηκε να προηγείται με 0 – 3 στη λήξη της πρώτης περιόδου. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αν η ομάδα είχε εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα στον παίκτη παραπάνω.

Η δεύτερη περίοδος , με λάθος επιλογές στην επίθεση και αναποτελεσματικότητα στην άμυνα, ήταν η μοναδική κακή παρένθεση για την ομάδα μας, στο παιχνίδι.  Ταυτόχρονα  η ομάδα της Μεταμόρφωσης έκλεισε την κόντρα και με 3/3 στις επιθέσεις  με παίκτη παραπάνω και ένα γκολ από την περιφέρεια, έφερε το παιχνίδι στο γκολ.

Με το ημίχρονο 4-5 υπέρ του Μίλωνα το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή.  Η 3η περίοδος είχε δυνατές άμυνες και από τις δύο πλευρές και έληξε 5-7.

Τελικά  με καθαρό μυαλό και σοβαρότητα η ομάδα κυριάρχησε και στην 4η περίοδο. Κράτησε σταθερά τη διαφορά των δύο τερμάτων και τελικά νίκησε με 7 -10.

Πρώτος σκόρερ ο αρχηγός Νίκος Κοκκάλας, με 4 γκολ.

Δελφίνια Μεταμόρφωσης – ΑΟΝΣ Μίλων 7-10 (0-3, 4-2, 1-2, 2-3)

Δελφίνια Μεταμόρφωσης (Παύλος Διαρεμές): Βυθούλκας, Καστανάκης 1, Κολιοπάνος, Σημαντήρης, Αντωνάκος 1, Φλωρόπουλος, Μερκουριάδης Π. 3, Χασάπης 1, Μερκουριάδης Ν. 1, Τσιμιδάκης, Κανελλόπουλος Ορ., Βέκκος, Φράγκος, Μουχρίτσας, Γκάρτζιος

ΑΟΝΣ Μίλων (Μιχάλης Ξανθόπουλος): Τουριόγλου, Μανώλης 2, Κοκκάλας 4, Αμπατζόγλου, Λίτσας, Κούκουνας, Καλογερόπουλος 1, Πετρόπουλος 1, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος 2, Αρβανίτης, Αργυρακούλης, Σιάχος, Μπουργούρης, Πουρνάρας

ΜΙΛΩΝ!