ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΣΤΗΝ PRELEAGUE ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: 3-1 PLAY OFFS ΑΝΟΔΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Η Γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα play offs ανόδου στην Preleague επικρατώντας εντός έδρας στον πρώτο αγώνα με 3-1 και χρειάζεται μια ακόμη νίκη για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Preleague.
Ο αγώνας όπως αναμένονταν ήταν ντέρμπυ μεταξύ δύο πολύ καλών και ανταγωνιστικών ομάδων που έδειξαν ότι δίκαια διεκδικούν την άνοδο. Η ομάδα του Μίλωνα ξεκίνησε τον αγώνα με άγχος ενώ η ομάδα της Αργυρούπολης έδειξε από την αρχή αποφασισμένη να διεκδικήσει τη νίκη γεγονός που φάνηκε κυρίως στα δύο πρώτα σετ του αγώνα όπου έβγαλε ρυθμό και πίεση. Στα δύο επόμενα σετ η ομάδα του Μίλωνα μετά από ένα κακό δεύτερο σετ, επανήλθε πιο ήρεμη και συγκεντρωμένη και αυξάνοντας σταδιακά την πίεση και την αποτελεσματικότητά της στις τελικές επιλογές, επικράτησε στο τρίτο σετ και κατέκτησε δίκαια τη νίκη επικρατώντας εύκολα στο τέταρτο σετ, αποκτώντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για τη διεκδίκηση της ανόδου.
Τα σετ: 1-0 (25-22), 1-1 (17-25), 2-1 (25-19), 3-1 (25-11)
Ο δεύτερος αγώνας της σειράς των τελικών ανόδου είναι την Τετάρτη 10 Μαϊου 2023 (20:00) εκτός έδρας στην Αργυρούπολη. Το σπουδαίο αυτό αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός φίλων του Μίλωνα σε μια ιστορική στιγμή για το γυναικείο βόλει του συλλόγου αναμένοντας την εκτός έδρας νίκη που θα φέρει τη γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα στην Preleague.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια του Μίλωνα.