Δηλώσεις Προέδρου Μιχάλη Σακελλαρίδη

 

Θα ήθελα να στείλω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους τους συνεργάτες, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες του ΜΙΛΩΝΑ, καθώς και στους Γονείς τους, που αποτελούν τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για τον σύλλογο. Επίσης στους υποστηρικτές, φίλους και σε όλους όσους βοηθούν με κάθε τρόπο τον σύλλογο μας και τον καθένα χωριστά για τις μεγάλες επιτυχίες και την οριστική επάνοδο του ΜΙΛΩΝΑ σε υψηλό επίπεδο, εκεί που η ιστορία του αρμόζει να βρίσκεται!!

Το Βόλεϊ βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς ανόδου και επιστροφής προς το ένδοξο παρελθόν, το Μπάσκετ επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες, οι ομάδες υδατοσφαίρισης είχαν πολύ καλή παρουσία στην Α2 κατηγορία, οι αθλητές και οι αθλήτριες του κολυμβητικού τμήματος έκαναν εντυπωσιακή παρουσία ενώ και τα υπόλοιπα τμήματα έχουν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που ήταν ποτέ !!

Πέραν από τις αγωνιστικές επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας, διαρκώς δείχνουν ήθος, παιδεία και σεβασμό που μας γεμίζει υπερηφάνεια!!!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιστολή που έστειλε ο πρωταθλητής μας στην κολύμβηση ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΤΑΜΠΑΣ η οποία συμβολίζει την απόλυτη επιτυχία του συλλόγου μας !!

Ο σεβασμός , η αναγνώριση , η εκτίμηση και η αγάπη που προκύπτουν από την επιστολή αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή  για όλους μας ! 

Συνεχίζουμε έτσι σεμνά, με αγάπη και αξιοπρέπεια και τα ……..καλύτερα έρχονται !!!

Σας ευχαριστώ !!!!!

Μιχάλης Σακελλαρίδης