ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΕ Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΙΛΩΝ – ΠΑΟΚ: 0-3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΠΑΟΚ ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, αναδείχθηκε δίκαια νικητής στον αγώνα του Σαββάτου με 0-3 σετ.

Τα σετ: 0-1 (15-25), 0-2 (23-25), 0-3 (20-25) Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μπράιαν 4, Ανδρεάδης 3, Γιορντάνοφ 6, Μολίνα 16, Εφραιμίδης 2, Χερ 2, Χανδρινός (λ), Θεοδόσης, Δημητούλης, Μάρκου, Νανόπουλος 2.

Με την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής η αντρική ομάδα του Μίλωνα εξακολουθεί να βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

1. Ολυμπιακός 40 β.
2. ΠΑΟΚ 36 β.
3. Παναθηναικός 31 β.
4. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 28 β.
———————————————-

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε: “ Σήμερα ο ΠΑΟΚ επικράτησε κατά κράτος. Ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς. Νίκησε δίκαια. Έπαιξε πολύ καλά στο μπλοκ και περιόρισε την επίθεση μας. Χάσαμε από ανώτερο αντίπαλο και προχωράμε στην επόμενη εβδομάδα που είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε δυο παιχνίδια με τον Άρη για το Κύπελλο και με τον Αριστοτέλη Σκύδρας για το πρωτάθλημα τα οποία θέλουμε να νικήσουμε για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο που είναι η είσοδος στο φάιναλ-4 του κυπέλου καθώς και την εδραίωση μας στις πρώτες 4 ομάδες του πρωταθλήματος ”.

Στην επόμενη αγωνιστική (26.2.2023), ένας ακόμη συναρπαστικός αγώνας για την αντρική ομάδα βόλει του Μίλωνα, η οποία θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας.