Γλυφάδα Μίλων 61-78. Συνεντεύξεις πρωταγωνιστών (video).

Στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, αλλά και του πρώτου παιχνιδιού για το 2019, η ομάδα μας μετά από εξαιρετική εμφάνιση νίκησε την πολύ αξιόμαχη ομάδα της Γλυφάδας με σκορ 78-61.

Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή με διάθεση να καθαρίσει το παιχνίδι νωρίς, στηριζόμενη στην πολύ πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, και το γρήγορο καλάθι. Πήρε από το πρώτο δεκάλεπτο μια διαφορά 9 πόντων, και από εκείνη την στιγμή μέχρι το τέλος η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από αυτήν, τελειώνοντας μάλιστα τον αγώνα με διαφορά δέκα εφτά πόντων.

Σημαντικό όφελος για τον Μίλωνα η σταθερότητα του σε όλο το παιχνίδι, κάτι που ήταν ζητούμενο στα τελευταία παιχνίδια από τον προπονητή μας Δημήτρη Αποσκίτη, αλλά και η ενέργεια που έβγαλαν οι παίχτες μας στο παρκέ.

Συνεχίζοντας το σερί νικών έδειξε η ομάδα ότι και μετά τις γιορτές βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και συνεχίζει σοβαρή και μετρημένη βλέποντας κάθε παιχνίδι σαν τελικό.

Κορυφαίοι από την ομάδα μας, αν και κανείς δεν υστέρησε, οι Ψηλέας με 26 πόντους και 2 τρίποντα, και ο Ζούκας με 9 πόντους.

Κορυφαίος από την ομάδα της Γλυφάδας ο Τάγκαλος με 14 πόντους και ο Παρασκευάς με 15.

ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣ – ΜΙΛΩΝΑΣ 61-78

Διαιτητές : Γαρίνη Πέππας Κοκκόσης
Δεκάλεπτα : 17-25, 36-47, 51-62, 61-78

ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Τάγκαλος 14(1), Θεοχάρης 4,Γκιουρτζίδης Σ. 9, Γκιουρτζίδης Ε. 11(3), Χαριτωνίδης 2, Παρασκευάς 15(1), Σερελέας , Μουζακιώτης 2, Δρίτσας 4, Φουστούκος , Αλβέρτης

ΜΙΛΩΝΑΣ (Αποσκίτης , Μητρόπουλος): Ανδρεόπουλος 8, Ψυλέας 26(2), Δεκαβάλας , Μπελιτσης 8, Καραγιαννίδης 2, Ζούκας 9, Παπανικολόπουλος 4, Σφυρής 5(1), Κουτσιαύτης, Ραλλάκης 3,Γαλάνης 1, Μαυροειδής 7

 

Μετά το παιχνίδι δήλωσαν:

Δημήτρης Τάγκαλος (Αθλητής Γλυφάδας). Δεν τα καταφέραμε, ο Μίλωνας δούλεξε καλύτερα από εμάς μάλλον στις γιορτές και νίκησε δίκαια.

Νικόλας Θεοχάρης (Αθλητής Γλυφάδας). Συγχαρητήρια στον Μίλωνα που είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Δικός μας στόχος είναι η παραμονή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Νίκος Ψυλλέας. Δουλέψαμε καλά στις γιορτές και ήρθαμε σήμερα με στόχο το αποτέλεσμα που τελικά το καταφέραμε. Η ομάδα μας έχει πολύ αξιόλογο ρόστερ και σήμερα εγώ αύριο κάποιος άλλος θα είναι ο παίχτης που θα κάνει την διαφορά. Έχουμε εναν στόχο και δουλεύουμε για αυτόν και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Αποσκίτης Δημήτρης. Αρχικά θέλω να τονίσω ότι η Γλυφάδα είναι πολύ καλύτερη από αυτό που έχει δείξει μέχρι σήμερα, και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα φανεί στο μέλλον. Εμείς θέλαμε να δώσουμε μεγαλύτερη ενέργεια στο παιχνίδι μας και θεωρώ ότι το καταφέραμε. Δουλέψαμε πολύ καλά στην διακοπή, και προχωράμε βήμα βήμα για τον τελικό στόχο. Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την `Δραπετσώνα την άλλη εβδομάδα στην πρεμιέρα του 2ου Γύρου. Καλή χρονιά σε όλους και πιστεύω ότι το 2019 θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μου.