Βόλεϊ: Χρυσό οι Παγκορασίδες, Χάλκινο οι Παμπαίδες, 4οι οι Παίδες στο 2ο ΣΑΚΑ Volley Cup

Μία πρώτη, μία τρίτη και μία τέταρτη θέση είναι ο απολογισμός των αναπτυξιακών τμημάτων του Συλλόγου μας, στο 2ο Κύπελλο Volley ΣΑΚΑ, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κολεγίου Αθηνών 5-6/1/2020.

Την αρχή στο τουρνουά έκαναν οι Παμπαίδες του Μίλωνα την Κυριακή 5/1 και σημειώνοντας μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία, βρέθηκαν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης όπου και επικράτησαν του ΣΑΚΑ και κατέλαβαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. 

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – Σ.Α.Κ.Α. 2-0
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 0-2
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 1-1.
Για την 3η θέση:  ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – Σ.Α.Κ.Α. 2-1
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Κ.Αγγελίδης) Μπουρτζινάκος, Τσαντίλας, Γεωργίου, Αποστόλου, Κατσιγιάννης, Κατάνιας, Μηλιώνης, Τσίγκανος, Καλκαβούρας.
Την δεύτερη μέρα του τουρνουά, Δευτέρα 6/1, οι Παίδες παρουσιάστηκαν ελλιπείς λόγω εορτών και αγωνιστικών υποχρεώσεων (Εθνικές ομάδες) και σημείωσαν 3 ήττες και μία ισοπαλία σε 4 αγώνες.
ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 2-0
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ –  ΓΕ ΗΡΑΚΚΛΕΙΟΥ 0-2
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – Σ.Α.Κ.Α 1-1
Για την 3η θέση:  Σ.Α.Κ.Α – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 2-0
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Κ. Αγγελίδης) Μπουρτζινάκος, Καραμπάγιας, Μηλιώνης, Βέλλης, Ηλίας, Ζαγγογιάννης)
Οι Παγκορασίδες του Συλλόγου μας, επίσης στην δεύτερη μέρα, Δευτέρα 6/1, έδειξαν πως ήρθαν στο Τουρνουά για να διεκδικήσουν μια καλή θέση και στον 1ο τους αγώνα επικράτησαν του οικοδεσπότη Σ.ΑΚ.Α. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και με σύνολο 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 αγώνες κατέκτησαν την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. 
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – Σ.Α.Κ.Α 2-0
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ 2-0
ΑΜΑΖΩΝΕΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 1-1
Για την 1η θέση: ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – Σ.Α.Κ.Α. 2-1
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Μυρτώ Νικολαΐδου) Τσιφρήκα, Κίντου, Ευγενίδη, Παυλοπούλου, Ηλιακοπούλου, Παπαδοπούλου, Σιδηροπούλου, Αλέξη, Πηλαδάκη, Καλαντζή, Βασιλοπούλου, Καρούτσου, Αντωνιάδη, Μαρκοπούλου. 
Συγχαρητήρια σε έλους τους συμμετέχοντες.
Ευχαριστούμε τον Οικοδεσπότη Σ.Α.Κ.Α για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση.