Βόλεϊ: Τη 2η θέση στην ΕΣΠΕΔΑ κατέκτησαν οι Έφηβοι (pics & vid)

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Αγόρια Κ21 της ΕΣΠΕΔΑ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 με τον Μίλωνα να κατακτά την 2η θέση, χάνοντας στον μεγάλο τελικό από τον Ιωνικό Νικαίας με σκορ 3-1 (25-23,25-23,19-25,27-25)

Μετά τους ημιτελικούς της Τρίτης όπου εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό, οι ομάδες έδωσαν το ραντεβού τους στο γήπεδο του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» την Πέμπτη 3/3 το βράδυ.

Και οι δύο ομάδες, προσφέροντας θέαμα υψηλής ποιότητας, διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη, όμως ο Ιωνικός πιο ψύχραιμος στα δύσκολα σημεία του αγώνα και πιο αποφασιστικός, κέρδισε δίκαια και κατέκτησε την 1η θέση στην ΕΣΠΕΔΑ.

Νωρίτερα στον μικρό τελικό ο ΑΟ Φλοίσβος επικράτησε του Ολυμπιακού και κατακτώντας την 3 θέση πήρε το εισιτήριο μαζί με Ιωνικό Νικαίας και Μίλωνα για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν ειδικές βραβεύσεις και απονομές

Κατόπιν ψηφοφορίας αναδείχτηκαν οι εξής:

Καλύτερος πασαδόρος : ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Καλύτερος επιθετικός : ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΣ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ

Καλύτερος υποδοχέας : ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

Καλύτερος μπλοκέρ : ΜΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

MVP : ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Επίσης ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ κ. Χαλβατζής Νεκτάριος, απένειμε πλακέτα στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Σακελλαρίδη Μιχάλη, για την άρτια διοργάνωση του Μίλωνα των τελικών φάσεων των Κοριτσιών Κ20 και των Αγοριών Κ21.

Δείτε ρεπορτάζ και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.