Βόλεϊ: Τέσταραν τις δυνάμεις τους Κορασίδες Α’ και Κορασίδες Β’

Μία εβδομάδα έμεινε μόλις για να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις των κορασίδων Α’ και Β’ στα πρωταθλήματα τους. Το Σαββατοκύριακο οι Κορασίδες Α’ και οι Κορασίδες Β’ έδωσαν ισχυρά φιλικά και τέσταραν τις δυνάμεις τους ενόψει των επίσημων παιχνιδιών τους.

Οι Κορασίδες Α’ λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας κόντρα στον Αίολο Ταύρου (05/10, 17:00) έδωσε ένα πολύ δυνατό φιλικό με το Περιστέρι. Η ομάδα του coach Δεναξά κόντρα στις αθλήτριες Α’ Κατηγορίας είχε πολύ καλή εικόνα και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, παρότι ηττήθηκε με 3-1 σετ. Το παιχνίδι είχε αρκετές ωραίες φάσεις και ο κόσμος, που βρέθηκε στις κερκίδες, καταχειροκρότησε και τις δύο ομάδες.

Οι Κορασίδες Β’ έδωσαν δύο δυνατά παιχνίδια και η Μυρτώ Νικολαΐδου είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές. Η Ελληνίδα προπονήτρια επέλεξε στο φιλικό το πρωί κόντρα στην Ηλιούπολη να χρησιμοποιήσει τις μισές παίκτριες της και τις άλλες μισές στο φιλικό το απόγευμα με το Περιστέρι. Μ΄αυτόν τον τρόπο είδε όλες τις διαθέσιμες παίκτριες που είχε (υπήρξαν εκτάκτως κάποιες απουσίες) και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.