Βόλεϊ: Στον Τελικό του Final-4 οι Νεάνιδες

Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΟΝΣ Μίλων 1-3 (20-25, 17-25, 25-19, 12-25)

Στον Τελικό του Final-4 Κοριτσιών Κ20 (Πρώην Νεανίδων) της ΕΣΠΕΔΑ προκρίθηκαν οι Νεανίδες του Συλλόγου μας, αφού επικράτησαν του γείτονα Πανιώνιου με σκορ 3-1 στον 1ο ημιτελικό.

Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με γεμάτο γήπεδο, τα κορίτσια τοy Coach Δεναξά, με όπλο την επίθεση πήραν σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο σετ ο Μίλωνας έκανε μια “κοιλιά” και ο Πανιώνιος ανεβάζοντας την απόδοση του το κατέκτησε. Το τέταρτο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο καθώς ο Μίλωνας το κατέκτησε με περίπατο. (25-12)

Για 1η φορά στην ιστορία του ο Μίλωνας βρίσκεται σε τελικό Final-4 Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην Προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Το Σάββατο 22/2 λοιπόν στις 20.30, ο Μίλωνας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (επικράτησε του Αιγάλεω στον 2ο ημιτελικό), ενώ στον μικρό τελικό στις 18.00 θα αναμετρηθούν ο Πανιώνιος με το Αιγάλεω.

Πανιώνιος (Αθανασοπούλου): Κοντοπούλου, Περάκη, Σώλο, Λεμονή, Μουχτούρη, Ναλμπάνη, ΚΑλύβη, Ασμάνη, Δημακοπούλου, Οικονόμου, Μουτοπούλου, Παυλοπούλου, Αναγνώστο, Πεφάνη.

Μίλωνας: (Δεναξάς): Αποστόλου, Γκιούρδα, Σπύρη, Γεωργιάδου, Παπαγεωργίου, Καμερζάν, Βουλγαράκη, Μαγδάλη, Τρέτζιακ, Καλαϊτζή, Λυμπεροπούλου, Αγγελοπούλου, Καγιά, Παρασκευαϊδη.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.