Βόλεϊ: Νικηφόρο ξεκίνημα για τους Εφήβους και τους Παίδες (pics)

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. η εφηβική ομάδα και η ομάδα παίδων του Μίλωνα. Οι Έφηβοι μας επικράτησαν εύκολα εκτός έδρας του ΑΓΟΓ Ευρυάλη με 3-0 σετ, ενώ με το ίδιο σκορ η ομάδα παίδων επικράτησε του Πανιωνίου.

Η εφηβική μας ομάδας έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και απειλήθηκε μόνο στο τρίτο σετ (18-18), αλλά τελικά το κατέκτησε και αυτό με 25-20 και πήρε τη νίκη. Για τον ΑΟΝΣ Μίλωνας  ξεκίνησαν οι Νίκος Ηλιακόπουλος (πασαδόρος), Θοδωρής Λούβρος (διαγώνιος), Γιάννης Χρήστου & Ιάκωβος Καφούρος (ακραίοι), Χρήστος Ηλιιακόπουλος & Γιάννης Παπαδάκης (κεντρικοί), Παναγιώτης Σεμιτέκολος (libero).

Αγωνίσθηκαν και οι Αλέξανδρος Σταμπέλος, Νίκος Αναγνωστόπουλος και Γιάννης Κωνσταντινίδης (πρώτη εμφάνιση). Δεν αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Καραμπάγιας λόγω μικροτραυματισμού στο ζέσταμα.

ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 0-3 (17-25, 18-25, 20-25, σε 72΄).

Από την πλευρά της η ομάδα παίδων επικράτησε εύκολα εκτός έδρας του συμπολίτη Γ.Σ.Πανιώνιο, δίνοντας την ευκαιρία στον κόουτς Κώστα Αγγελίδη αφενός να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές, αφετέρου να δοκιμάσει κάποιους σε νέες θέσεις.

Για τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ξεκίνησαν οι Καραμπάγιας (πασαδόρος), Κωνσταντακόπουλος & Παπαδάκης (ακραίοι-ο δεύτερος πρώτη φορά σ΄αυτή τη θέση), Τσαντίλας & Βέλης (κεντρικοί), Ζαγγογιάννης (διαγώνιος), Λογοθέτης (libero). Έπαιξαν και οι Μπουρτζινάκος, Ηλίας και Κατάνιας (πρώτη εμφάνιση).

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 0-3 (15-25, 13-25, 14-25 σε 67΄).