Βόλεϊ: Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Κορασίδες Α’ και οι Νεανίδες

Με νίκη ξεκίνησαν το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας οι Κορασίδες Α’ του Μίλωνα, καθώς επικράτησε στο κλειστό “Δημήτρης Ράπτης” του Αίολου Ταύρου με 3-1. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε τελικά τη νίκη.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αγχωμένη στο πρώτο σετ και το έχασε από τον Αίολο Ταύρου. Η εικόνα στη συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική. Ο Μίλωνας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κατάφερε να πάρει τα τρία επόμενα σετ και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα.

ΜΙΛΩΝ (Δεναξάς) Καγιά, Καλαϊτζή, Γεωργιάδου, Καμερζάν, Αγγελοπούλου, Τρζετσιακ, Λυμπεροπούλου, Παρασκευαϊδη, Βουλγαράκη(λ.)

Οι νεάνιδες από την πλευρά τους αντιμετώπισαν την Κυριακή το βράδυ στο Κροίσος Πέρσης την ομάδα του Πορφύρα και πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη με 3-0. Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και κατά διαστήματα έδειξε τη μεγάλη δυναμική της.

ΜΙΛΩΝ (Δεναξάς) Σπύρη, Γκιούρδα, Παπαγεωργίου, Αποστόλου ,Μαγδάλη(λ.), Καγιά, Καλαϊτζή, Γεωργιάδου, Καμερζάν, Αγγελοπούλου, Τρζετσιακ, Λυμπεροπούλου, Παρασκευαϊδη, Βουλγαράκη(λ.)