Βόλεϊ: Κοπή πίτας (Φωτογραφίες και video)

Σε εορταστικό κλίμα και με πολύ παιχνίδι, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, το τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου μας, το Σάββατο 15/2/20.

Οι Παγκορασίδες του σήμερα συναντούν τις Παγκορασίδες του αύριο…

Στο Κλειστό Γυμναστήριο “ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ” άνοιξαν την εκδήλωση τα μικρά κορίτσια της Ακαδημίας με μια όμορφη παρέλαση. Στη συνέχεια οι Παγκορασίδες του Μίλωνα πήραν από ένα μικρότερο παιδί και σχημάτισαν τετράδες παίζοντας “μίνι βόλεϊ”.

Κορασίδες και Παίδες σε μικτό αγώνα… 

Η επόμενη φάση της εκδήλωσης ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας, που τον ευχαριστήθηκαν όλοι, μικτός, Κορασίδων και Παίδων, με συνεχόμενες αλλαγές.

Όλοι μέσα στο γήπεδο…

Το τέλος των παιχνιδιών ήταν μια έκπληξη για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του Μίλωνα, μιας και μια μπάλα 1 μέτρου έκανε την εμφάνιση της με στόχο να μην πέσει ποτέ στο πάτωμα….

Την Βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελλαρίδης όπου ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αρκετοί γονείς.

Να ευχαριστήσουμε τον Παντελή Ταρνατόρο και την PT Hotelia Groups για την προσφορά του στα φλουριά των τμημάτων, με διαμονές σε διάφορα ξενοδοχεία του Ομίλου.