Βόλεϊ: Η Ακαδημία Αγοριών άρχισε να αγωνίζεται…

Σε Τουρνουά Αγοριών Κ14 της ΕΣΠΑΑ συμμετέχουν τα αγόρια της Ακαδημίας του Συλλόγου μας, στο πλαίσιο της αγωνιστικής δράσης σε μια ηλικία που δεν έχει πολλές δυνατότητες (λόγω συμμετοχών) να συμμετάσχει σε αγώνες.

Η πρωτοβουλία είναι του Υπεύθυνου Ακαδημιών του Μίλωνα Γιάννη Μπογιατζόγλου και οι μικροί επίδοξοι αθλητές του Συλλόγου μας βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πράξη όλα όσα μαθαίνουν στην Ακαδημία.

Η Ομάδα Κ14 του Μίλωνα απαρτίζεται από αρχάρια παιδιά της Ακαδημίας, που δεν έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους πτοεί, μιας και αφενός το ευχαριστιούνται και αφετέρου αποκτούν αγωνιστική εμπειρία.

Για την ιστορία ο πρώτος τους αγώνας ήταν εκτός έδρας με αντίπαλο την ΑΕ “Αθηνά” Μαγκουφάνας 2004 και ο Μίλωνας ηττήθηκε με σκορ 3-1.

 

 

 

Επόμενος αγώνας εντός έδρας με αντίπαλο τον ΣΦΑ Μελισσίων “Ο Φοίβος” 2 την Κυριακή 1/12 στις 17.30 στο Κλειστό του Μίλωνα “Δ. ΡΑΠΤΗΣ”

 

Να θυμίσουμε πως με πρωτοβουλία επίσης του κ. Μπογιατζόγλου, η “πρώτη προπόνηση” έγινε με την Κορωνίδα του Συλλόγου μας, την Ανδρική ομάδα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τους Νέους Βύρωνος…

Δείτε το video

 

 

Καλή επιτυχία στη συνέχεια