Βόλεϊ Γυναικών: Νίκη με ανατροπή και πρώτη θέση για τον Μίλωνα

Τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας απολαμβάνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα, καθώς κέρδισε εκτός έδρας και τον Θρίαμβο με 3-1 σετ και έκανε το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Το πρώτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Ο Θρίαμβος ήταν τελικά αυτός, που το κατέκτησε με 25-23 και προηγήθηκε με 1-0 σετ. Αμφίρροπο ήταν και το δεύτερο σετ του αγώνα, αλλά αυτή τη φορά η ομάδα που χαμογέλασε ήταν ο Μίλωνας (22-25). Η εικόνα στη συνέχεια άλλαξε και οι παίκτριες του κόουτς Δεναξά επέβαλλαν τον ρυθμό τους.

Ο Μίλωνας ήταν εξαιρετικός σε όλους τους τομείς και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα κατέκτησε το τρίτο (14-25) και τέταρτο σετ (16-25). Η ομάδας μ΄αυτήν τη νίκη έφτασε τις τέσσερις σε ισάριθμα παιχνίδια δίχως να χάσει βαθμό και έτσι μετά το τέλος της τέταρτης αγωνιστικής έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή (Και η Ευρυάλη έχει τέσσερις νίκες, αλλά έχει χάσει έναν βαθμό).

Θρίαμβος- Μίλωνας 1-3 (25-23 22-25 14-25 16-25)