Βόλεϊ Γυναικών: Μεγάλη νίκη για τον Μίλωνα, κέρδισε την Ίριδα!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του κόουτς Δεναξά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε εντός έδρας της Ίριδας με 3-0 σετ (25-20, 25-21, 25-21) και παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο και παρότι η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14-10 κατάφερε να κάνει την ανατροπή και τελικά κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-20. Μεγάλο ντέρμπι έγινε και στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι και το 18-17, αλλά σ΄εκείνο το σημείο ο Μίλωνας βρήκε συνεχόμενους πόντους και πήρε το δεύτρο σετ με συνολικό σκορ 25-21.

Στο τρίτο σετ η ομάδα μας ήταν εξαιρετική μέχρι και τα μέσα και προηγήθηκε με 17-10. Η Ίριδα αντέδρασε και με ένα μεγάλο σερί πλησίασε στους 2 πόντους (20-18). Οι παίκτριες μας δεν άφησαν τις φιλοξενούμενες να κάνουν την ανατροπή και με συνεχόμενους πόντους πήραν το σετ (25-21) και παρέμειναν αήττητες ύστερα από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Ευχαριστούμε το NStv για την διαδικτυακή κάλυψη της αναμέτρησης.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-21, 25-21)

Διαιτητές Λιακου- Μενεσλής

Μίλωνας (Δεναξάς): Γκιούρδα, Βυθούλκα, Θεοδωρακέα, Κυπαρίση, Παπαγεωργίου, Μαριάτου, Βελιανίτη (λ)

Ίριδα ( Ξεροβάσιλας): Θεοδώρου, Γρίσπου, Καράκου, Μπιτσάκου, Αναγνωστοπούλου, Πετρουλάκη, Παπάζογλου (λ), Λακασά, Φούσκα, Τσακουμάκου, Βασίλα