Βόλεϊ: Ασταμάτητοι οι Έφηβοι του Μίλωνα
Εύκολο έργο είχε η εφηβική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα, καθώς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Πήγασο Χαϊδαρίου και κέρδισε με 3-0 σετ. Οι παίκτες της ομάδας κυριάρχησαν από το πρώτο σετ και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
Οι παίκτες του κόουτς Αγγελίδη έδειξαν τα “δόντια” τους από το πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησαν εύκολα με 25-9. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο (7-25) και στο τρίτο (9-25) και ο Μίλωνας πανηγύρισε ακόμη μία νίκη (0-3 σετ) και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..
Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 0-3 (9-25, 7-25, 9-25)
Για τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ξεκίνησαν οι Ν.Ηλιακόπουλος (πασαδόρος), Λούβρος (διαγώνιος), Κωνσταντακόπουλος & Κανάσαρος (ακραίοι), Παπαδάκης & Χ.Ηλιακόπουλος (κεντρικοί), Καφούρος (libero υποδοχής), Σεμιτέκολος (libero άμυνας). Έπαιξαν και οι Αναγνωστόπουλος, Καραμπάγιας, Σταμπέλος, Φελέκης.