Βόλεϊ: Ήττα μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο για την ομάδων Παίδων
H ομάδα παίδων του Μίλωνα υπέστη την πρώτη της ήττα ύστερα από σχεδόν ενάμιση χρόνο (16/06/2018). Η ομάδα μας ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ σ΄ένα παιχνίδι που ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στα πέντε σετ.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 0-2 σετ, ο Μίλωνας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε 2-2, αλλά νικήθηκε στο 5ο σετ. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και έγινε μέσα σε υποδειγματικά αθλητική ατμόσφαιρα με τους γονείς και φίλους των δύο ομάδων να ενισχύουν τις προσπάθειες των αθλητών.
Για τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Κ.Αγγελίδης) ξεκίνησαν οι Παναγιώτης Καραμπάγιας (αρχηγός-πασαδόρος), Αλέξανδρος Τσαντίλας & Γιώργος Βέλης (κεντρικοί), Γιάννης Παπαδάκης & Αντώνης Κωνσταντακόπουλος (ακραίοι), Νίκος Ζαγγογιάννης (διαγώνιος), Διονύσης Λογοθέτης (libero). Στην αποστολή ήταν και οι Ευθύμης Μπουρτζινάκος, Βάκης Κατάνιας, Κώστας Ηλίας, Βασίλης Αφεντουλίδης και Βίκτωρας Μηλιώνης.
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 2-3 (21-25, 17-25, 25-20, 25-23, 12-15).