Βόλεϊ: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο τμήμα εφήβων

Χθες ολοκληρώθηκε η πιο περίεργη , δύσκολη , με τις περισσότερες αντιξοότητες και δυσκολίες περίοδος για το εφηβικό μας τμήμα στο Volley.

Η 2η θέση που κατέκτησαν οι αθλητές μας στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μας γεμίζει  περηφάνια για το κατόρθωμα αυτό !! Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις μια παρέα παιδιών , που αφού κατέκτησαν με το σπαθί τους το πρωτάθλημα της ένωσης μας, αφού προκρίθηκαν με εξαιρετικές εμφανίσεις στα τελικά του Πανελληνίου, έμμεινα (όπως βέβαια και όλος σχεδόν ο αθλητισμός) μακριά από τα γήπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα και τελικά θυσιάζοντας ένα μέρος των διακοπών τους ετοιμάστηκαν και παρουσιάστηκαν όσο γινόταν πιο έτοιμοι για την διοργάνωση αυτή.

Σας ευχαριστούμε πολύ έναν-ένα ξεχωριστά, μαζί φυσικά και με τον Σπύρο Χάκα, που ήταν στην Χαβάη στο Πανεπιστήμιο του, αλλά πνευματικά ήταν μαζί σας , για το απαράμιλλο ήθος σας, την αγάπη σας για το άθλημα και την τιμή να φοράτε την φανέλα του Μίλωνα.

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες οφείλουμε.

Α) στον «άγιο προστάτη» όλων των αθλητών & αθλητριών του Συλλόγου μας τον εργοφυσιολόγο μας κ. Γιώργο Σκόλια, για την στήριξη των παιδιών αυτών και την κατάλληλη προετοιμασία τους, ώστε να ανταπεξέλθουν χωρίς τραυματισμούς στο «εκτός περιόδου» τουρνουά αυτό.

Β) Στο προπονητή της ομάδος σε όλη τη διάρκεια της σεζόν τον κ. Κώστα Αγγελίδη για όλα όσα καταφέραμε μαζί του στη σεζόν.

Γ) Στον coach Γιάννη Στυλιανού  που ανέλαβε το βάρος της μίνι προετοιμασίας και της τεχνικής καθοδήγησης της ομάδος μας στο τουρνουά αυτό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του στο Σύλλογο και στο σπορ που υπηρετεί.

Δ) Σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα στο τμήμα αυτό όλο τον χρόνο, προσπαθώντας να μη λείψει τίποτα από τους αθλητές μας, όπως τον κ.Γιώργο Χάκα, τον κ. Θοδωρή Τσόπελα  και όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για την άψογη λειτουργία του Συλλόγου μας.

Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλα τα «παιδιά» μας και πάντα τέτοια

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ VOLLEY

Κώστας Χανάς