Αφιέρωμα στις Ακαδημίες Κολύμβησης Μίλωνα (video)

Τα αφιερώματα του ΜΙΛΩΝ TV στις ακαδημίες του Μίλωνα συνεχίζονται και αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε καλύτερα το τμήμα της Κολύμβησης του Συλλόγου μας, ένα από τα τμήματα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή, μιας και απαριθμεί πάνω από 300 παιδιά.

Στη διάρκεια της επίσκεψής μας στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης παρακολουθήσαμε από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών στην πισίνα, ενώ συνομιλήσαμε και με τους υπεύθυνους του τμήματος.

Πιο συγκεκριμένα, μας μίλησε ο Γιάννης Αλεξάκης, υπεύθυνος όλων των κολυμβητικών τμημάτων του Μίλωνα, ο οποίος μας έδωσε κάποιες γενικές πληροφορίες για αυτά, ενώ μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη προσέλευση των παιδιών αλλά και για το πόσο επωφελείται ένα παιδί από την ενασχόλησή του με την κολύμβηση.

Ακόμη, ένας από τους προπονητές του συλλόγου, ο Θοδωρής Κυριακόπουλος, αναφέρθηκε κυρίως στα προαγωνιστικά τμήματα για τα οποία είναι υπεύθυνος, ενώ η Γογώ Κλαυδιανού μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στη μικρή πισίνα με παιδιά μικρότερων ηλικιών και για το πότε ένα παιδί είναι έτοιμο να περάσει στη μεγάλη πισίνα.