Αυλαία στους Αγώνες του Κολυμβητικού Τμήματος

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Κολυμβητικού μας Τμήματος με την συμμέτοχη στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και την κατάκτηση 5 χρυσών και δυο χάλκινων μεταλλίων.

Η αρχή έγινε με τους Πανελλήνιους Αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών, όπου η ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΗΡΙΣΤΑΚΗ κατέκτησε 3 Χρυσά Μετάλλια (50 μ πεταλούδα, 50 μ ελεύθερο και 100 μ ελεύθερο) με εξαιρετικές για την ηλικία της επιδόσεις.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ στα 100 μ πρόσθιο, επίσης με πολύ καλή επίδοση.

Στους Πανελλήνιους Αγώνες κατηγοριών (εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαιδων, παγκορασίδων, ιδιαίτερη διάκριση πέτυχε ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΤΑΜΠΑΣ ο οποίος κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στα 200 μ ύπτιο και δυο Χάλκινα μετάλλια στα 50 μ και 100 μ ύπτιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΤΑΜΠΑΣ πέτυχε επιδόσεις που αποτελούν όρια για την συμμέτοχη του στην Ολυμπιάδα Νέων και η συμμέτοχη του σε αυτήν, υπόκειται στα επί πλέον κριτήρια που έχει θέσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία και εξαρτάται από αυτήν.

Τέλος, πέτυχαν να καταταγούν στη πρώτη οκτάδα των πιο πάνω πρωταθλημάτων οι :

ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (50μ ύπτιο) ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΛΥΔΙΑ (50μ πρόσθιο) ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ (4χ100 μ.α) ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (50μ πρόσθιο, 50μ πεταλούδα) ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (50μ πεταλούδα).

Επίσης οι ΜΠΙΤΖΑΡΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (400μ μεικτή ατομική), ΧΑΡΙΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (50μ και 100μ πρόσθιο) και ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (50 μ ύπτιο).

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες για τις προσπάθειες που έκαναν, καθώς και τους προπονητές τους ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΠΩΤΑ, ΘΟΔΩΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.