Απάντηση στην ανακοίνωση της Ε.Ο.Α.Β.

Λυπούμαστε διότι είμαστε αναγκασμένοι ν’ απαντήσουμε στην ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΟΑΒ, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της και με την οποία προσπάθησε ν’ αποκρούσει όσα αναφέραμε στην έγγραφη διαμαρτυρία μας προς την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού.

Κύριοι της ΕΟΑΒ,

Η διοίκηση του Μίλωνα ουδέποτε ασχολήθηκε με θέματα πέραν των συμφερόντων του συλλόγου και δεν συμμετέχει σε προεκλογικά παιχνίδια οποιασδήποτε ομοσπονδίας.

Πυξίδα και καθημερινό της μέλημα είναι η καλυτέρευση των συνθηκών άθλησης των νέων παιδιών και η υγιής ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Αντί το Δ.Σ. της ΕΟΑΒ να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να εκδώσει τα δελτία των αθλητών μας – κάτι που άλλες Ομοσπονδίες κάνουν ακόμα και εντός 24 ωρών – καταπιάνεται με θέματα στα οποία η διαμαρτυρία μας δεν αναφέρεται, καταφεύγοντας σε ανακρίβειες και ψεύδη.

Κύριε Πρόεδρε της ΕΟΑΒ, κ. Δήμα

Το τμήμα της άρσης βαρών του ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ» δεν βρίσκεται στο αντίστοιχο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το γνωρίζετε αυτό και ίσως μάλιστα να το μεθοδεύσατε.

Δείχνετε ασέβεια προς το σύλλογό μας, αγνοώντας και δυστυχώς ξεχνώντας, τη συμβολή του στην προσωπική σας πορεία και καταξίωσή.

Αυτή τη στιγμή τα διοικητικά της ΕΟΑΒ δεν μας ενδιαφέρουν παρότι ο σύλλογος, ιστορικά, είχε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά.

Γνωρίζουμε πως δεν θα έχουμε συμμετοχή στην προσεχή εκλογική διαδικασία. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε εκεί στην επόμενη…

Σε σχέση δε, με την απόφασή μας για την αναστολή λειτουργίας του τμήματος και όχι το «λουκέτο», όπως ανακριβέστατα αναφέρει η ΕΟΑΒ, αυτή οφείλεται στη βούληση μας, το τμήμα να λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές μας. Κάτι που, δυστυχώς, εκείνη την περίοδο δεν συνέβαινε πλέον και γνωρίζετε πολύ καλά τους λόγους…

Κύριο μέλημα μας αυτή τη στιγμή είναι να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα τμήμα, που να λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές και την Ιστορία του ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ» και το οποίο να είναι έτοιμο, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ζητούμε, λοιπόν, για άλλη μία φορά, να πράξετε το νόμιμο, και να εκδώσετε τα δελτία των αθλητών μας.

Ταυτόχρονα δε, σας καλούμε ν’ αποκαταστήσετε την αλήθεια υπέρ ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της Ελλάδος που δυστυχώς ξεχνάτε ότι ήταν και το σωματείο σας.

Όλα τα άλλα δεν προάγουν τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα. Απλώς αποπροσανατολίζουν.

Για το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Σ. “Ο ΜΙΛΩΝ”