ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΙΚΑΡΟΣ Κ. 84-71. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (video).

Η ομάδα μας αγωνιζόμενη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ με τον Ικαρο Καλλιθέας, πέτυχε μία ακόμη νίκη την 8η συναχόμενη με σκορ 84-71.

Η ομάδα μας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού αιφνιδιάστηκε από το πολύ δυναμικό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, δίνοντας την δυνατότητα στην Ομάδα του Ικάρου όχι μόνο να πάρει οχτώ επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά και να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 18-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας βελτιώνοντας αισθητά την αμυντική της λειτουργία, πέρασε μπροστά στο σκορ με 41-34.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικό από την πλευρά του Μίλωνα, ο οποίος παίζοντας πολύ ωραίο και θεαματικό μπάσκετ έφθασε την διαφορά  στο 36ο λεπτό στο 77 – 54 .

Μια χαλάρωση των τελευταίων λεπτών επέτρεψαν την μείωση της διαφοράς στο τελικό 84-71.

Αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχει παίχτης που να υστέρησε, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε σαν κορυφαίους τους Μπελίτση και Ψυλέα, ενώ εντύπωση έκανε η πολύ καλή εμφάνιση του Χρήστου Ραλλάκη.

Εντύπωση σε όλον τον κόσμο έκανε η πρώτη παρουσία των παιδιών του Συνδέσμου Φιλάθλων της ομάδας του SPARTAN MILON GATE 1 για την παρουσία τους αλλά και τον ενθουσιασμό και τον παλμό που έδωσαν.

ΜΙΛΩΝΑΣ -ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 84-71
Διαιτητές : Γαρίνη , Χρόνης , Πέππας Δ.
Δεκάλεπτα : 18-19, 41-34, 60-52, 84-71
ΜΙΛΩΝΑΣ (Αποσκίτης , Μητρόπουλος): Ανδρεόπουλος 4, Ψυλέας 18, Δεκαβάλας, Μπελίτσης 23 (1), Καραγιαννίδης 6, Ζούκας 12 (1), Παπανικολόπουλος 13 (2), Σφυρής, Θεοδόσης -Παπαλουκάς, Γαλάνης, Ραλλάκης 2, Μαυροειδής 6 (2)
ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Παύλος , Κεφαλίδης): Χριστοφίδης 5 (1), Πετρίδης 6, Σταθόπουλος 13,Λαμπρόπουλος 9, Καντάς, Βαθρακοκοίλης 28 (5), Τζαγκαράκης 6, Γονίδης 4, Περσίδης , Σταύρος.
Μετά το παιχνίδι δηλώσεις έκαναν από την πλευρά του Μίλωνα από τον αθλητή μας Γιώργο Μπελίτση και από τον Προπονητή μας Δημήτρη Αποσκίτη.
Γιώργος Μπελίτσης: Αιφνιδιαστήκαμε από το καλό παιχνίδι του Ικάρου Καλλιθέας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά βελτιωθήκαμε αμυντικά και αυτό μας έδωσε μια διαφορά ασφαλείας την οποία κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Ο Ικαρος έπαιξε πάρα πολύ καλά, και τον αδικεί η βαθμολογική του θέση. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους Τράχωνες που κέρδισαν και το Φάληρο και πρέπει με την βοήθεια του Κόουτς να ήμαστε πολύ σοβαροί, για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να φθάσουμε στον στόχο μας που είναι να ανέβουμε.
Αποσκίτης Δημήτρης :  Αν και αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή από την παρουσία του Ίκαρου Καλλιθέας, στην συνέχεια βελτιωθήκαμε και παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο κερδίσαμε καθαρά, και αν δεν χαλαρώναμε στο τέλος θα μπορούσε η διαφορά να είναι πολύ μεγαλύτερη. Αν και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους Τράχωνες, αυτό που προσπαθώ να περάσω στους παίχτες μου, είναι ότι όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι το ίδιο και είναι όλα τελικοί. Δεν είναι διαφορετικό το επόμενο παιχνίδι, από το σημερινό η από το μεθεπόμενο. Είμαι αρκετά συγκινημένος από την πρώτη παρουσία του νέου μας συνδέσμου, SPARTAN MILON GATE 1,  και όχι μόνο εύχομαι σε αυτήν την όμορφη παρέα να είναι κάθε εβδομάδα και περισσότεροι αλλά είμαι και σίγουρος.