ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 3-0 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

“Καθαρό σκορ” και τους τρείς βαθμούς της νίκης εξασφάλισε το Σάββατο η γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ηλιούπολης. Η ομάδα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και ο προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλές αθλήτριες και διαφορετικά σχήματα.

Η ομάδα πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη, δείχνει να βρίσκει “βηματισμό” και ρυθμό και συνεχίζει δυνατά προσηλωμένη στην προσπάθεια και τους φιλόδοξους στόχους που έχουν τεθεί για τη φετινή χρονιά. Τα σετ: 1-0 (25-15), 2-0 (25-21), 3-0 (25-19) Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής έχει ως ακολούθως: 1. Ιωνικός Νίκαιας 14 β. 2. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 13 Β. 3. ΓΣ Αστέρας Αγ. Δημητρίου 12 β. 4. ΑΟΝ Αργυρούπολης 12 β. 5. ΓΣΚ Ηρακλής 10 β. 6. ΓΣ Πετρούπολης 9 β. 7. ΑΕ Αγ, Παρασκευής 6 β. 8. ΓΣ Ηλιούπολης 5 β. 9. ΑΕ Αμπελοκήπων 4 β. 10. ΝΟΠ Ρεθύμνου 4 β. 11. ΑΓΣ Άρτεμις 1 β. 12. ΑΣΠ Απόλλων 0 β.

Ευχαριστούμε τους φίλους που και χθες υποστήριξαν με την παρουσία τους την ομάδα μας. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με μια σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση. Η γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Απόλλωνα Πάτρας σε μια ανταγωνιστική αναμέτρηση με τον Απόλλων να αναζητά την πρώτη φετινή επιτυχία και την ομάδα του Μίλωνα να επιδιώκει μόνο τη νίκη που θα τη σταθεροποιήσει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα κορίτσια του Μίλωνα.