ΑΟΝΑ ΜΙΛΩΝ 48-62. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (video)

 

Η ομάδα του Μίλωνα, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΝΑ, αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του ΑΟΝΑ,. Τελικός νικητής ήταν ο Μίλωνας με σκορ 62-48.

Για άλλη μια φορά τον τελευταίο μήνα η ομάδα μας ήταν μέτρια κυρίως στα αμυντικά της καθήκοντα στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας την δυνατότητα, στα πολύ έμπειρα παιδιά του ΑΟΝΑ, οπως τον Βαρδαβά και τον Αγγλόπουλο, να φορτώνουν με ευκολία το καλάθι της ομάδας μας και έτσι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να βρει την ομάδα του ΑΟΝΑ μπροστά στο σκορ με 30-29.

Μετά την ανάπαυλα όμως, ένας καταιγιστικός Μίλωνας στο τρίτο δεκάλεπτο, παίζοντας ίσως το καλύτερο του δεκάλεπτο την φετινή χρονιά , κυρίως στην άμυνα, εξαφάνισε τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων, οδηγώντας τους είτε σε λάθη είτε σε βεβιασμένες ενέργειες, με αποτέλεσμα να μην δεχθεί σε αυτό το διάστημα ούτε ένα καλάθι, παρά μόνο μία βολή. Τελικό σκορ δεκαλέπτου 21-1 και έτσι το τέταρτο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Μίλωνας αν και είχε πολλές απουσίες, αφού εκτός του Ψυλέα, έλειπαν και οι Γαλάνης και Δεκαβάλας με γαστρεντερίτιδα, και ο Ανδρεόπουλος έπαιξε τραυματίας, έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματα του και χωρίς τον Ψυλέα, και σίγουρα τα καλύτερα έρχονται !!!!!

ΑΟΝΑ – ΜΙΛΩΝΑΣ 48-62 

Διαιτητές: Καραβίτης, Κηπώσης, Καρύκας

Δεκαλεπτα: 11-16 ,30-29, 31-50, 48-62

ΑΟΝΑ(Διαμαντόπουλος, Πέρρος): Λουπάσης, Λαζάρεβιτς Κ 1, Χατζηρόδος, Αγγλόπουλος 16(2), Σάκος 2, Αδράμης, Στασινός 1 ,Χάλαρης 4, Λαζάρεβιτς Α, Ψάλτου, Βαρδαβάς 15, Φέρτης 9(1)

 

ΜΙΛΩΝΑΣ(Αποσκίτης, Μητρόπουλος): Ανδρεόπουλος 4, Δεκαβάλας, Κριζέας, Μπελίτσης 24, Καραγιαννίδης 6, Ζούκας 11, Παπανικολόπουλος 6(1), Σφυρής 3(1), Θεοδόσης 2, Κουτσιαύτης, Ραλλάκης, Μαυροειδής  6

Μετά το παιχνίδι έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις.

Βαρδαβάς (αθλητής ΑΟΝΑ) : Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο δεν αντέξαμε. Ετοιμαζόμαστε για τα play off και η ομάδα με την παρουσία την δική μας των μεγάλων ετοιμάζει τους μικρούς που είναι το μέλλον της.

Διαμαντόπουλος Ηλίας (προπονητής ΑΟΝΑ): Η ομάδα μας ετοιμάζεται για τα play off. Χάσαμε στα 2 από τα 4 δεκάλεπτα, αλλά σίγουρα δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό μιας γεμάτης ομάδας όπως ο Μίλωνας.

Ζούκας Ανδρέας (αθλητής Μίλωνα) : Σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν Ομάδα και χωρίς τον Νίκο Ψυλέα. Μετά το Φάληρο κάναμε μια κοιλιά αλλά τώρα είμαστε καλύτερα. Δουλεύουμε καλά και θέλουμε να κλείσουμε καλά την χρονιά.

Αποσκίτης Δημήτρης (προπονητής Μίλωνα): Η Ομάδα δείχνει χαρακτήρα και ετοιμάζεται για το κλείσιμο της χρονιάς. Ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματά μας  και δείχνουμε ότι τα βρίσκουμε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε με τον Ζούκα στο τρία, και δείξαμε καλό πρόσωπο. Ανεβάσαμε την πίεση μας στην άμυνα στο δεύτερο και αυτό μας έδωσε την διαφορά. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι και αγαπημένοι θέλοντας να ικανοποιήσουμε όσους μας στηρίζουν.