Αντιπροσωπεία του Μίλωνα παρακολούθησε την εκπληκτική παράσταση “Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ” του Ιάκωβου Μυλωνά, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γιάννης Σγουρός.

 

Αντιπροσωπεία του Μίλωνα, με την παρουσία του Προέδρου της Ομάδας Κου Μιχάλη Σακελλαρίδη, του Γενικού Γραμματέα Κου Νικόλαου Κολλίντζα, του Ειδικού Γραμματέα Νίκου Στεργίου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητών  αλλά και φίλων της Ομάδας, παρακολούθησαν σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε  ο Κος Γιάννης Σγουρός και η “Ανεξαρτητη Αυτοδιοικηση Αττικης”, την εκπληκτική παράσταση ” Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ” του Ιάκωβου Μυλωνά στο μικρό Παλλάς την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Ο Μιλωνίτης Γιάννης Σγουρός αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο διαφορετικοί και ιδιαίτεροι, είναι οι άνθρωποι του αθλητισμού, αντί να κόψει την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίττα, που κόβουν σχεδόν όλοι αυτές τις προεκλογικές μάλιστα ημέρες, προτίμησε να φωνάξει τα στελέχη της παράταξης του αλλά και καλούς φίλους σε μια εκπληκτική παράσταση.

«Η ζωγραφιά του Θεού» του Ιάκωβου Μυλωνά, είναι μια συγκινητική κωμωδία, που δείχνει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια, η έλευση ενός παιδιού με ιδιαίτερα χαρίσματα και πόσες υπέροχες στιγμές μπορούμε να ζήσουμε μαζί του, αν βάλουμε πάνω απ όλα την αγάπη!

Μια διεισδυτική ματιά στον κόσμο των ΑΜΕΑ και στον περίγυρο τους. Ένα έργο που συνδυάζει την κωμωδία, τη συγκίνηση, τον προβληματισμό και την τελική κάθαρση. Ένα έργο που δείχνει ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Μη στενοχωριέστε λοιπόν όταν ένα τέτοιο παιδάκι έρχεται στον κόσμο. Να χαίρεστε σαν να έρχεται ένα οποιοδήποτε παιδάκι στον κόσμο. Να χαίρεστε γιατί τα παιδιά, όλα τα παιδιά, είναι η ζωή η ίδια. Μια ποιοτική παράσταση εμπλουτισμένη με μπαλετικά χορευτικά από τη Λίμνη των Κύκνων.

Όπως λέει η πρωταγωνίστρια όχι μόνο της παράστασης αλλά και της ίδιας της ζωής, η Μαρία Χριστίνα Τζαβάρα, μέσα στο έργο «Όταν γεννήθηκα… νόμιζα ότι ο κόσμος δεν έχει αέρα… και ακόμα το νομίζω αυτό». Ας φροντίσουμε όλοι μαζί αυτά τα παιδιά, για να έχει η ζωή τους αέρα, όπως έχει για όλους μας.

Κείμενο, σκηνοθεσία – Ιάκωβος Μυλωνάς

Παίζουν
Ιάκωβος Μυλωνάς
Μαρία Χριστίνα Τζαβάρα
Στεφανία Γκουρνέλου
Εύη Καραδήμα
Κωνσταντίνα Μπάδρα