Αναστολή λειτουργίας ομαδικών αθλημάτων

Αγαπητοί Γονείς Αθλητών και Αθλητριών του Συλλόγου μας,

έπειτα από τα νέα περιοριστικά μέτρα και τους περιορισμούς που προβλέπονται στον αθλητισμό,  για την προστασία της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αναστέλλονται οι ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών, καθώς και αγωνιστικών ομάδων όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας έως 30 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τους περιορισμούς στο Επίπεδο Β’ Αυξημένου κινδύνου, επιτρέπεται ατομική άσκηση ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (χωρίς προπονητή).

Επιτρέπεται επίσης ατομική άθληση ΜΟΝΟ σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως αντισφαίριση, σκοποβολή, τοξοβολία, ιστιοπλοϊα (με μονομελές πλήρωμα), κωπηλασία (με μονομελές πλήρωμα), κανόε καγιάκ (με μονομελές πλήρωμα), θαλάσσιο σκι, στίβος, κολύμβηση (σε ανοιχτή θάλασσα), ποδηλασία, γκολφ, ιππασία, μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Κατόπιν των παραπάνω επιτρέπεται η άθληση στο τένις και μόνον, ένας εναντίον ενός χωρίς την παρουσία προπονητή.  

Ο Σύλλογος μας μέχρι σήμερα τήρησε με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα και αντιμετώπισε κρούσματα και δυσκολίες με απόλυτη επιτυχία. Παρόλο αυτά οι αποφάσεις της Πολιτείας, μας υποχρεώνουν να αναστείλουμε τη λειτουργία μας.

Ελπίζουμε σύντομα να επανέλθουμε στην ομαλή λειτουργία, δίνοντας υπόσχεση σε όλους, ότι ο Μίλωνας θα είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί ξανά, όλους τους αθλητές και αθλήτριες του σε ασφαλές περιβάλλον όπως πάντα.