Ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας με την αθλητίατρο και φυσίατρο κα Σοφία Δάρα

Ο Α.Ο.Ν.Σ. ο Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας της κας Σοφίας Δάρα αθλητίατρου – φυσίατρου, με το κολυμβητικό τμήμα της Αγωνιστικής και Προαγωνιστικής μας ομάδας.

Η κα Δάρα είναι αριστούχος διδάκτωρ του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza” με ειδίκευση στην αθλητιατρική . Διετέλεσε υπεύθυνη του Τμήματος Αποκατάστασης του Ολυμπιακού Κέντρου Ρώμης C.O.N.I., ιατρός στο Τ.Α.Κ. Ολυμπιακός, ιατρός Ελληνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων 1992-99, ενώ από το 1991 έως σήμερα εργάζεται στο Κέντρο Αποκατάστασης της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης. Επίσης είναι διευθύντρια φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα. Παράλληλα, διατηρεί το δικό της ιατρείο στη Νέα Σμύρνη.

Υπήρξε επίσης πρωταθλήτρια στην κολύμβηση με εξαιρετικές επιδόσεις: φιναλίστ Παγκόσμιων Αγώνων, Πανευρωπαϊκών Αγώνων Γυναικών και Νεανίδων, Ολυμπιακών Αγώνων (Λος Άντζελες, Μόσχα) και κάτοχος 46 Χρυσών Μεταλλίων Βαλκανικών Αγώνων, 5 Χρυσών Μεταλλίων Μεσογειακών Αγώνων και πολλών πανελλήνιων ρεκόρ.