ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΙΛΩΝ 56-74. Συνεντεύξεις πρωταγωνιστών (video)

 

Νίκη εκτός έδρας της ανδρικής μας ομάδας εναντίον της ΑΕ. Καλλιθέας με σκορ 54-76.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε στο 15 με 26-19, αλλά εκείνη την στιγμή ένας αδικαιολόγητος εκνευρισμός στον πάγκο, έφερε νευρικότητα, με αποτέλεσμα  στα τελευταία 5 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να γίνει ένα επιμέρους σκορ 15-6, και έτσι να βρεθούμε πίσω στο σκορ με 34-32.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή κυρίως στο αμυντικό της κομμάτι, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το τελικό σκορ να γίνει 56-74.

Μετά το παιχνίδι ο αθητής μας Γαλάνης Παναγιώτης δήλωσε : Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο βελτιώσαμε και την άμυνα και την επίθεση και έτσι είχαμε μια εύκολη νίκη. Περνάω πολύ όμορφα στην ομάδα και η βοήθεια που παίρνω και από τους μεγάλους σε ηλικία συμπαίχτες μου αλλά και από όλους είναι μεγάλη.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Αποσκίτης δήλωσε: Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Μία του πρώτου ημιχρόνου που ήταν μια εικόνα με εκνευρισμό χωρίς λόγο και μία του δεύτερου που η ομάδα μας ήταν σοβαρή κυρίως στην άμυνα με αποτέλεσμα χωρίς να έχουμε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση να κερδίσουμε εύκολα. Συνεχίζουμε έχοντας ζωντανό τον στόχο που έχουμε βάλει στην άμυνα, κάναμε το 2-0 για τον στόχο μας και έχουμε άλλα 17 παιχνίδια.  Συγχαρητήρια στην ΑΕ Καλιιθέα για την απόδοση της.

Μια πολύ ωραία στιγμή μας επιφύλασσε η συνέντευξη του παλιού αθλητή της ομάδας μας Παναγιώτη Καραγιώργη ο οποίος τώρα αγωνίζεται με την ομάδα της ΑΕ Καλλίθέα, όταν μπροστά στην κάμερα του MILON TV ο προπονητής μας τον αγκάλιασε, μιλώντας πολύ θερμά για εκείνον και τον Λάμπρου τον Θάνο, επιβεβαιώνοντας ότι η ομάδα του Μίλωνα είναι πρώτα από όλα οικογένεια.