Αγώνες προμίνι Α (2007) με Πανιώνιο και Κρόνο το διήμερο 11 και 12 Μαϊου

 

 

 

 

 

 

 

 

Με 2 ήττες έκλεισε τις υποχρεώσεις της όσον αφορά το τουρνουά της ΕΣΚΑΝΑ η ομάδα των προμινι του Μίλωνα.

Το Σάββατο στο παιχνίδι με το Πανιώνιο η ομάδα μας έπαιξε δυνατά αλλά άντεξε μόνο 3 δεκάλεπτα. Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα του Πανιωνίου ξέφυγε στο σκορ και πήρε τη νίκη. Ο αγώνας έληξε με σκορ 66-47 υπέρ του Πανιωνίου.

Τη Κυριακή στο κλειστό Δημήτρης Ράπτης η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Κρόνο Αγ.Δημητρίου με σκορ 55-57. Μέχρι και 5 λεπτά πριν τη λήξη η ομάδα μας έλεγχε το ματς και ήταν και μπροστά στο σκορ μέχρι και με 8 πόντους. Η ομάδα όμως του Κρόνου αντέδρασε και κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή.

Η ομάδα μας και στα 2 παιχνίδια έπαιξε κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ με πολύ καλές συνεργασίες και σκληρές άμυνες όμως και τις 2 μέρες της κόστισε ότι δεν ήταν συγκεντρωμένη στο σύνολο του αγώνα αλλά μόνο σε διαστήματα.

Ο coach Λαμπράκης τόνισε πως ήταν 2 παιχνίδια που μπορούσαμε να τα κερδίσουμε αλλά μόνο όταν όλοι έχουν την ίδια διάθεση, ένταση και συγκέντρωση που χρειάζεται. Όσον αφορά την ήττα από την ανατροπή του Κρόνου ο coach είπε στα παιδιά πως αυτά γίνονται στο μπάσκετ και αυτή είναι η άγρια ομορφιά του αθλήματος. Το θέμα είναι όταν γίνεται αυτό πως το αντιμετωπίζεις και πως αντιδράς. Τα παιδιά πήραν ένα σημαντικό μάθημα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε άλλωστε από τις ήττες μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι!