Ήττα για την αντρική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα στο ξεκίνημα της Volley League ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ: 3-0

Σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μετά από μια δυνατή και ανταγωνιστική αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων των δύο ομάδων, ο Παναθηναικός επιβλήθηκε του Μίλωνα πολύ πιο δύσκολα από ότι έγραψε το σκορ του αγώνα.

Ο Παναθηναικός κατέκτησε δύσκολα το πρώτο σετ (25-22) και σχετικά εύκολα το δεύτερο σετ (25-13). Στο τρίτο σετ, οι φίλοι του βόλει απόλαυσαν σπουδαίες στιγμές και συγκινήσεις αφού μετά από πολύ μεγάλη μάχη και από τις δύο ομάδες, το σετ κατέληξε στον Παναθηναικό με 42-40 !

Τα σετ: 1-0 (25-22), 2-0 (25-13), 3-0 (42-40)

Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Χαραλαμπίδης 5, Μπάσης 3, Γιορντάνοφ 11, Μολίνα 15, Πολουγιάν, Χερ, Χανδρινός (λ), Νανόπουλος 7, Θεοδόσης 5.

Ο προπονητής της ομάδας του Μιλωνα, Σάκης Ψάρρας, δήλωσε: “ Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη. Ουσιαστικά σήμερα παίξαμε τέσσερα σετ και όχι τρία. Ήμασταν άτυχοι γιατί στο πρώτο πόντο του παιχνιδιού, ο ακραίος μας ο Πόλουαν έπαθε διάστρεμμα και ουσιαστικά τελείωσε εκεί το ματς για εκείνον. Τον βγάλαμε στο δεύτερο σετ για να μπορεί να παίξει την Τετάρτη και με όλη αυτή την ανακατοσούρα βγήκαμε εκτός ματς. Συνήλθαμε στο τρίτο σετ πάλι και παίξαμε τον Παναθηναϊκό στα ίσα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με την ατομική τους ικανότητα και το υψηλό επίπεδο που έχουν κατάφεραν να σώσουν την κατάσταση, σε αντίθεση με εμάς που προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Εντούτοις στο τέλος νίκησε ο καλύτερος. Το επίπεδο μας είναι αρκετά καλό και φέτος. Δεν πήγαμε καλά στο σέρβις και είχαμε πολλά χαμένα. Εμείς στηριζόμαστε στο σέρβις αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είμαστε ομάδα έδρας και δεν θα γίνουμε ομάδα έδρας. Για εμάς αυτός ο αγώνας ήταν ενταγμένος στην προετοιμασία μας για το ευρωπαϊκό μας. Θέλουμε να καθιερώσουμε τον Μίλωνα σαν ένα ευρωπαϊκό club τα επόμενα χρόνια”.

Ο διεθνής ακραίος Αλέξανδρος Νανόπουλος, δήλωσε: “Ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ το τελευταίο σετ και εμείς και ο Παναθηναϊκός. Είχε πολλές ωραίες φάσεις με πολύ κόσμο στο γήπεδο. Μας δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς όμως δεν το κάναμε. Ξέραμε από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Στην προπόνηση κάνουμε πολύ δουλειά και όλοι θέλουμε να μπαίνουμε όταν μας δίνεται η ευκαιρία και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Συνέχεια έχει το μεγάλο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της αντρικής ομάδας στην Ελβετία ενώ την επόμενη αγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volley League, η αντρική ομάδα βόλει έχει ρεπό και επιστρέφει στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις της το Σάββατο 11 Νοεμβρίου με τη σπουδαία αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία !