Έφυγε από κοντά μας ο Βαγγέλης Λυμπεράτος

Η αθλητική οικογένεια του ΑΟΝΣ Μίλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του μπασκετάνθρωπου και ιστορικού Προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ, Ευάγγελου Λυμπεράτου.

Ο Ευάγγελος Λυμπεράτος υπήρξε πρωτεργάτης της ανάπτυξης του αθλήματος, ένας αγνός υπηρέτης του μπάσκετ και δη της αναπτυξιακής διαδικασίας. Εκ των ιδρυτών της ΕΣΚΑΝΑ, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, ο Ευάγγελος Λυμπεράτος αποτελεί παράδειγμα παράγοντα και η πορεία του αποτελεί φωτεινό φάρο για όλους μας.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος του ΑΟΝΣ Μίλων σημείωσε σχετικά:

“Σήμερα ο Ελληνικός αθλητισμός και το μπάσκετ έχασαν έναν μεγάλο εργάτη και αγνό εραστή του αθλήματος ,τον Βαγγέλη Λυμπερατος !! Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του εκτιμήσαμε το ήθος ,την αφοσίωση και την αγάπη του !! Με τίμησε με την φιλία και την εκτίμηση του και αυτό αποτέλεσε τίτλο τιμής για μένα ! Φίλε Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για όλα και πάντα θα ζεις στις καρδιές μας καθώς και στα γήπεδα της Νοτιοανατολικής Αττικής , όπου πάντα θα υπάρχεις σαν παράδειγμα αγάπης και αφοσίωσης στο άθλημα που αγαπάμε !! Καλό ταξίδι αγαπητέ πρόεδρε!”