Έφθασε η ώρα της απονομής για τη γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα

ΤΡΙΤΗ 23.5.2023 (19:30) «ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ» ΦΙΛΙΚΟΣ – ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – SOUTHERN METHODIST UNIVERSITY MUSTANGS

Την Τρίτη 23 Μαίου 2023 στις 19:30 ολοκληρώνεται η φετινή θριαμβευτική διαδρομή της γυναικείας ομάδας βόλει του ΑΟΝΣ με το φιλικό αγώνα της γυναικείας ομάδας με την αντίστοιχη του Αμερικανικού πανεπιστημίου SOUTHERN METHODIST UNIVERSITY MUSTANGS η οποία θα έχει εορταστικό χαρακτήρα.

Μετά το πέρας του αγώνα θα ακολουθήσει η απονομή της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών και της ανόδου της γυναικείας ομάδας βόλει στην Pre League. Καλούμε όλους τους φίλους του συλλόγου, τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών και τους γονείς τους αλλά και κάθε φίλο του αθλήματος να παρευρεθούν σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα γιορτής για το τμήμα και τη γυναικεία ομάδα βόλει του συλλόγου και να ανανεώσουμε το ραντεβού για την επόμενη αθλητική περίοδο με νέο προγραμματισμό, σχεδιασμό και όραμα τα οποία θα διατηρήσουν και θα διευρύνουν τις μεγάλες επιτυχίες της φετινής περιόδου !

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ !