Έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά μπάσκετ “ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΝΤΖΟΣ”

Ο ΑΟΝΣ Μίλων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το τουρνουά μπάσκετ “ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΝΤΖΟΣ”. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Μίλωνα “Κροίσος Πέρσης” στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Μέρος στο τουρνουά, εκτός φυσικά από τον Μίλωνα, θα πάρουν ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, ο Εθνικός και ο ΑΟΚ Χαλανδρίου.

Ο Αχιλλέας Μέντζος έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του συλλόγου μας και δεν θα μπορούσαμε να τον ξεχάσουμε. Ο Αχιλλέας Μέντζος υπηρέτησε την ομάδα μας για σχεδόν δύο δεκαετίες τόσο ως παίκτης όσο και σαν προπονητής και ήταν μία από τις “σημαίες” και έχει γράψει με “χρυσά” γράμματα το όνομα του στην ιστορία της ομάδας μας. Ένας εκ των κορυφαίων παικτών και ανθρώπων του συλλόγου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών στις 11/01/2018, αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές μας.

Στο τουρνουά προς τιμήν του θα λάβει ακόμη μία ομάδα, με την οποία έχει συνδέσει το όνομα του. Ο Αχιλλέας Μέντζος κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας κάθισε και στον πάγκο του Κρόνου Αγίου Δημητρίου για πολλά χρόνια και έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο Κρόνος θέλοντας να τιμήσει τον πρώην προπονητή της ομάδας δέχτηκε την πρόσκληση μας και θα συμμετάσχει στο 2ο τουρνουά “ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΝΤΖΟΣ”, το οποίο σιγά σιγά γίνεται θεσμός.

Την μνήμη του Αχιλλέα Μέντζου θα τιμήσουν και ο Εθνικός και ο ΑΟΚ Χαλανδρίου. Η ομάδα του Πειραιά, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο τουρνουά, όπως και ο ΑΟΚ Χαλανδρίου.

Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό “Κροίσος Πέρσης”, για να τιμήσουμε τον Αχιλλέα Μέντζο όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει ο κόσμος του Μίλωνα.