Έριξαν τα τείχη για τους ήρωες της Ναντ (vid)

Φίλοι του Μίλωνα επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας που επέστρεψε θριαμβεύτρια από τη Ναντ. Με μία μεγάλη ανθοδέσμη, με χαμόγελα και με κόρνες που ξεσήκωσαν το «Ελευθέριος Βενιζέλος» υποδέχτηκαν την αποστολή στις «αφίξεις».

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Μιχάλης Σακελλαρίδης μαζί με τον υπεύθυνο του γυναικείου τμήματος Κώστα Χάνα είπαν: «Είναι μία μεγάλη δικαίωση της προσπάθειας και δίνουμε υπόσχεση για συνέχεια δυνατοί και όλοι μαζί».

Ο αρχηγός Μπόγιαν Γιορντάνοφ είπε: «Δεν το περίμενε κανείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τώρα θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε αυτό που έχουμε κάνει χθες. Ελπίζω να συνεχίσουμε τον δρόμο που έχουμε πάρει».


«Eδώ και ένα μήνα θέλω τη Λούνεμπουργκ»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Είναι κάτι μοναδικό αυτό που συμβαίνει. Ο Μίλωνας δεν έχει παράδοση σε τίτλους και σε Ευρωπαϊκά κύπελλα όπως άλλες ομάδες. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει. Για αυτό και όλοι εδώ βγάζουν βολεϊκό συναίσθημα. Δημιουργούμε δυνατά συναισθήματα».

Ο κεντρικός του Μίλωνα Δημήτρης Χαραλαμπίδης είπε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλο αυτόν τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο αεροδρόμιο. Είναι διαφορετικό να φτάνεις ως εδώ και να πετυχαίνεις τέτοιες νίκες όταν είσαι με τον Μίλωνα και διαφορετικό όταν είσαι σε άλλες ομάδες. Είναι δύσκολη υπόθεση ο τελικός αλλά θα το παλέψουμε».