Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δελτίο Τύπου - Ανοικτή επιστολή - Απάντηση σε Δημ. Αγγελόπουλο 16/6/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΔΗΜ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ 

Κ. Δημήτρη Αγγελόπουλε,

Σας στέλνουμε αυτή την συστημένη επιστολή, σε απάντηση της από 14/06/2016 επιστολής σας (αρ. πρωτ. 8610) που αναρτήσατε και στο site της Α.Ε Ικάρου Καλλιθέας, την οποία, αναρτήσαμε και στο site μας παρ’ όλη την αντίθεση μας στην πρακτική των αναρτήσεων και δημοσιεύσεων, γιατί προσβλέπουμε στην ουσία και όχι στη δημιουργία εντυπώσεων, θέλοντας όμως να τονίσουμε τα εξής:

1. Το δελτίο τύπου μας της 10/06/2016 αναφερόταν στα όσα είχατε αναρτήσει σχετικά με τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ τον οποίο, όπως ευχάριστα διαπιστώνουμε, ότι δεν αναμειγνύετε αυτή τη φορά.

2. Η επιλογή από μέρους μας μεμονωμένων προτάσεων «αλά καρτ» όπως αναφέρετε , δε οφείλεται σε κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνο στο ότι στις αλλεπάλληλες αναρτήσεις σας, επιμελώς κρύβετε και συνεπώς, δεν γνωρίζουμε επισήμως ..…το μενού!!

3. Βεβαίως και είχαμε συμφωνήσει να έλθει ΓΡΑΠΤΗ, ολοκληρωμένη και με κάθε λεπτομέρεια η πρόταση σας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Δεν ευθύνεται όμως κανένας από τον Μίλωνα που στη Γενική μας Συνέλευση φροντίσατε να παρουσιάσετε την «αλά καρτ» πρόταση σας, διανθισμένη με ωραία και παχιά λόγια. Τα «ωραία και παχιά λόγια» μπορεί να αρέσουν ακόμα και σε εμάς, τα περί θυγατρικού σωματείου όμως σε συνδυασμό με τη κατάργηση του τμήματος Μπάσκετ, μήπως ΤΡΟΜΑΞΑΝ κάποια μέλη ?.....

4. Με ικανοποίηση παρατηρούμε ότι υπογράφετε την επιστολή σας υπό τον τίτλο «πρώτο αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ» που σημαίνει για εμάς, ότι αναγνωρίζετε το Δ.Σ. το οποίο μάλιστα σας κάλεσε να παρευρεθείτε στην πρώτη συνεδρίαση του, αλλά εσείς αγνοήσατε τη πρόσκληση του, παρόλο που κληθήκατε και την επομένη των εκλογών από τον τότε Πρόεδρο του Δ.Σ. και τον τότε Γεν. Γραμματέα, που επίσης αγνοήσατε.


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν να παρευρεθείτε σε ένα έκτακτο Δ.Σ., που θα προσδιοριστεί από κοινού και σε συνεννόηση μαζί σας, έχοντας προηγουμένως καταθέσει γραπτά και με όλες τις «τεχνικές», όπως λέτε λεπτομέρειες, την πρόταση σας, ώστε συμμετέχοντας στην συζήτηση και δίνοντας τις όποιες εξηγήσεις ή διευκρινίσεις σας ζητηθούν, να προκύψει μια απόφαση του Δ.Σ. , που θα είναι πλήρως αιτιολογημένη και πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις καταστατικές Αρχές του Συλλόγου.


Προς διευκόλυνση σας και επειδή στην επιστολή σας μιλάτε για «προαπαιτούμενα», που δεν ζητήσατε, θα θέλαμε να σας κάνουμε όμως γνωστό ότι για εμάς:

Α) Το Τμήμα Μπάσκετ του Μίλωνα υφίσταται, δεν θα αλλάξει σε ΤΙΠΟΤΑ και είναι αυτό, το του ΑΟΝΣ «O ΜΙΛΩΝ», με το δικό του ΑΦΜ.

Β) Αυτό το Τμήμα Μπάσκετ θα προπονείται και θα αγωνίζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ».


Όσα από τα παρά πάνω μπορεί να φαίνονται υπερβολικά, και να διαψεύδονται στις διάφορες αναρτήσεις, σαν φαντασιώσεις, από εσάς και κάποιους πρόσφατους συνοδοιπόρους σας, απορρέουν από όσα έχουν συζητηθεί και έχουν καταγραφεί, σε διευκρινιστικά e-mails που ζητηθήκαν και δεν μπορούν πλέον να αμφισβητηθούν.

Τελειώνοντας και θέλοντας να αναφερθούμε στο «διαγωνισμό ΜΙΛΩΝΟΦΡΟΣΥΝΗΣ» στον οποίο τώρα τελευταία εσείς και κάποιοι πρόσφατοι συνεργάτες σας επιδίδεστε, αναρωτιόμαστε, γιατί άραγε (αφού αγαπάτε τον Μίλωνα και θέλετε το μεγαλείο του), τόσα χρόνια απουσιάζατε από αυτόν ,και προστρέξατε στο πρόσφατο παρελθόν, εσείς και οι συνοδοιπόροι σας , για διαφορετικούς ίσως λόγους ο καθένας, σε γειτονικό και φίλο Σωματείο και όχι στον «πολυαγαπημένο» σας ΑΟΝΣ Ο ΜΙΛΩΝ???

Κύριε Δημήτρη Αγγελόπουλε, ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας.
Με εκτίμηση 

Tο Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ»

Εγκαταστάσεις ΑΟΝΣ Μίλων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Photo Gallery