Βόλεϊ Ανδρών: Πολύ καλή εικόνα για τον Μίλωνα κόντρα στη Δυναμό Βουκουρεστίου (pics)

Ο Μίλωνας έδωσε ένα πολύ δυνατό διεθνές φιλικό με τη Δυναμό Βουκουρεστίου. Η ομάδα μας έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στους Ρουμάνους και παρότι ηττήθηκε με 4-0 σετ ήταν άκρως ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό για τον Αντώνη Παπαδόπουλο.

Στο πρώτο σετ ο Μίλωνας έδειξε ότι θα είναι σκληρό καρύδι και πάλεψε μέχρι το τέλος για να το πάρει. Η Δυναμό Βουκουρεστίου, όμως, στο φινάλε του σετ κατάφερε με συνεχόμενους πόντους να το κατακτήσει με 25-19. Ίδια εικόνα υπήρξε και στο δεύτερο και τρίτο σετ. Οι παίκτες του Αντώνη Παπαδόπουλου ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά οι Ρουμάνοι κατάφερναν να χτίσουν μία μικρή διαφορά και έφτασαν πρώτοι στους 25 πόντους (18-25 δεύτερο σετ, 16-25 τρίτο σετ).

Οι δύο προπονητές συμφώνησαν να γίνει και τέταρτο σετ για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες και τελικά το κατέκτησαν και αυτό οι Ρουμάνοι (17-25). Ο Αντώνης Παπαδόπουλος έκανε αρκετές δοκιμές στο παιχνίδι και έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας.

Τα σετ: 19-25, 18-25, 16-25, 17-25